Uutiset

Työkoneet

Herrmans Oy Ab ja Ab A. Häggblom Oy yhteistyöhön

Suomalaiset Herrmans Oy Ab ja Ab A. Häggblom Oy ovat sopineet yhteistyöstä Nordic Lights® -tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista. Häggblom toimii tulevaisuudessa Nordic Lights -tuotteiden jälleenmyyjänä maansiirto- ja kaivosasiakkailleen Suomessa ja Ruotsissa. Yritykset ovat tiedotteensa mukaan myös sopineet pitkäjänteisestä yhteistyöstä kehittää parhaita valaistusratkaisuja asiakkailleen.

Yhteistyötä kokoon kättelemässä vasemmalta: Markku Koski (NL/Product Manager), Jari Kokko (NL/Sales Manager), Mattias Wikman (NL/Area Sales Manager), Jukka Oravainen (Häggblom/Hankintapäällikkö), Frans Backman (Häggblom/Myynti).

Herrmans Oy Ab suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia LED-, HID- (Xenon) ja halogeenityövaloja vaativaan maantie- ja maastokäyttöön. Nordic Lights -työvaloja käytetään valmistajan mukaan hankalimmissa ja vaativimmissa työympäristöissä ympäri maailmaa.

”Tämän yhteistyön myötä, ja yhdistämällä kaksi vahvaa kotimaista brändiä, olen vakuuttunut siitä että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parempaa palvelua ja kokonaisratkaisuja”, toteaa Mattias Wikman (Nordic Lights).

Ab A. Häggblom Oy on johtava telaketjusovellusten ja erikokoisten kauhojen suunnittelija ja valmistaja, sekä niihin liittyvien palveluiden asiantuntija Pohjois- Euroopassa. Yritys tarjoaa lisäksi laajan valikoiman maansiirtokaluston vara- ja kulutusosia sekä Suomessa että Ruotsissa.

”Olemme tyytyväisiä nyt alkavaan yhteistyöhön. Nordic Lightsin tuotteet sopivat täydellisesti täydentämään Häggblomin valikoimaa. Haluamme keskittyä tuoteryhmittäin yhteistyöhön nimenomaan markkinoiden parhaiden sekä laadukkaimpien brändien, tuotteiden ja yritysten kanssa”, sanoo Häggblom Groupin hankintapäällikkö Jukka Oravainen.

”Yhdessä haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat ja luotettavimmat ratkaisut vaatimimpiinkin olosuhteisiin”, päättää Oravainen.

Lue seuraavaksi