Uutiset

Työkoneet

Havelilta kumitasauslevy puhdistushommiin

Ilomantsilainen Hassisen Veljekset Oy:n (Havel) esittelemä uutuus, Mechanics-kumitasauslevy soveltuu käytettäväksi kaivukoneiden, pyöräkuormaajien tai vaikkapa trukkien kanssa.

Väriä elämään letkuspiraaleilla, kuten Seppo Hassinen mainostaa.

Levyn avulla hoituvat lähes äänettömästi esimerkiksi asfaltin puhdistukset tietyömailla, räjäytysten jälkeiset siivoukset kovalta alustalta, ja jopa lumenauraukset. Kumiterää voidaan käyttää myös aurausauton teränä, jossa käytössä se on parhaimmillaan loskakeleillä.
Kumitasauslevyssä on teräksinen runko ja muilta osin hyödynnetään kierrätysrenkaita. Havelin Mika Hassinen korostaa käytön hiljaisuutta ja kumisen terän joustavaa toimintaa. Kuminen terä on terästerää hellempi puhdistettavalle alustalle. Mechanics-tasauslevyä on tarjolla kahta eri leveyttä; 2,0-metrinen ja 2,6-metrinen. Levyn arvonlisäveroton hinta on noin 2 000 euroa. Hassinen heitti messuilla viestin ilmaan, että tasauslevylle haetaan testikäyttäjiä. Pistäkäähän soitellen.
Väriä elämään tarjosivat Havelin osastolla esillä olevat värilliset letkuspiraalit, joita Seppo Hassinen esitteli innoissaan. Värien avulla on helppo ryhmittää hydrauliikkaletkuja toimintojen mukaan ja tietenkin myös suojata niitä. Spiraaleihin saa halutessaan myös oman yrityksen logon tai muita merkintöjä.

 

Mika Hassinen ja 2,0-metrinen kumitasauslevy.

 

 

Lue myös: Ilomantsilainen Hassinen Veljekset Oy laajenee

 

 

Lue seuraavaksi