Uutiset

Työkoneet

Hassinen Veljekset Oy FinnMETKOssa

Ilomantsilainen Hassinen Veljekset Oy lanseeraa syksyllä uusia innostavia tuotteita koneurakoitsijoiden avuksi.

Muovi- ja metallialan monialayritys Hassinen Veljekset Oy on viime vuodet panostanut vahvasti Havel Mechanics -tuoteperheeseensä, joka tarjoaa koneurakoitsijoille monipuolisen valikoiman ammattimaisia työvälineitä. Syksyllä tuoteperhe laajenee entisestään uutuustuotteiden nähdessä päivänvalon.

Hassinen Veljekset Oy:ssä ollaan erittäin innossaan uusien tuotteiden lanseerauksesta. ”Olemme tehneet kovasti töitä Mechanics -tuoteperheen eteen ja nyt tämä iso satsaus kantaa hedelmää”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Suvi Hassinen.

Havel Mechanics uutuustuotteiden lanseeraus tapahtuu Finnmetko-näyttelyssä, jossa niihin voi tutustua osastolla 572. Yrityksessä ollaan vielä vaitonaisia tuotteiden tarkemmista tiedoista. ”Luvassa on jotain todella hienoa. Uutuustuotteemme vastaavat vahvasti kysyntään ja vastaavia tuotteita ei markkinoilta vielä löydy”, Suvi Hassinen paljastaa.

Hassinen Veljekset Oy aloitti 1970-luvulla metsäkoneurakoinnilla. Vuodesta 1989 yritys on kehittänyt omassa metallipajassa ja muovipuristusyksikössä innovatiivisia tuotteita, joita on voitu testata oman yrityksen metsäkone- ja kuljetuskaluston käytössä.

Havel on johtava suoja- ja niputusspiraalien valmistaja maailmalla. Tuoteperheeseen kuuluvat myös kaivukoneen kauhaan kiinnitettävät kantojyrsimet, metsäkoneiden tela- ja ketjutyökalut, uusiokumista valmistetut kumiteräiset työlaitteet sekä Ranturi -venenostimet.

Tuotteita viedään yli 20 maahan. Yritys työllistää 12 henkilöä. Yritys on myös siitä harvinaislaatuinen, että tuotantolaitteetkin rakennetaan pääsääntöisesti itse.

Lue myös: Havelilta kumitasauslevy puhdistushommiin.


Lue seuraavaksi