Uutiset

Työkoneet

Hartl murskakauhat ja seulakauhat Suomeen

Rautionmaan Kone Oy sopi Baumassa Hartl murskakauhojen ja rumpuseulakauhojen maahantuontiedustuksen. Hartl Crusher on aikaisemmin valmistanut pääasiassa mobiileja murskalaitoksia, joiden valmistuksen yritys myi pari vuotta sitten. Nykyään näitä mobiilimurskia markkinoidaan toisella tunnetulla tuotemerkillä. Perheyritys päätti kuitenkin jatkaa alalla ja keskittyy nyt leukamurskakauhojen ja rumpuseulakauhojen valmistukseen. Kierrätys lisääntyy yhä enemmän. Murska- ja seulakauhat mahdollistavat murskauksen ja seulonnan heti työmaalla. Se vähentää kuljetuskustannuksia ja parantaa tehokkuutta kun samalla peruskoneella pystytään tekemään useampia työvaiheita.

Hartl omaa melkoisen kokemuksen isojen leukamurskien valmistuksesta ja se kokemus on nyt siirretty murska- ja seulakauhojen valmistukseen ja markkinointiin. Asiakastarpeet huollon ja varaosien kohdalla myös ymmärretään ja niihin osataan vastata.

HARTL -leukamurskaimet ovat itävaltalaisia laatumurskaimia, kyseessä on aito ja alkuperäinen Quattro-movement leukamurska. Tuotto näillä on valmistajan mukaan maksimissaan jopa 120 tonnia tunnissa. Murska- ja rumpuseulakauhamallistot soveltuvat 8-45 tonnin peruskoneisiin.

Red Dot – muotoilupalkinnon saanut mallisto otettiin myös messuilla hyvin vastaan. Uusia maahantuontisopimuksia syntyi ja kauppa kävi. Ensimmäinen Suomeen myyty murskakauha löytää paikkansa punkalaitumelaisen RasiSystems Oy:n kaivukoneen puomin päästä.

Konemiehet kolmannessa sukupolvessa, Alexander Hartl ja Niilo Rautionmaa, sopivat maahantuontisopimuksen Baumassa.

Lue seuraavaksi