Uutiset

Työkoneet

Hannun KoneCornerin Konepäivät syyskuussa

Hannun KoneCorner joutui koronapandemian takia perumaan keväällä jo
perinteeksi muodostuneet Itä-Suomen isoimmat Konepäivät. Nyt kuitenkin
ne järjestetään Joensuussa 18-19.9.2020. Aukioloajat ovat perjantaina kello 9-16 ja lauantaina klo 9-15. Tapahtuma on profiloitunut vallitsevan tilanteen vuoksi alan ammattilaisten tapahtumaksi.

Konepäivillä esitellään kova kotimainen uutuus Jussi Mantsinen Oy:n
monitoiminen kone, joka on kokoonpantu Hannun-Koneella. Tämä tuote tulee valmistajansa mukaan mullistamaan ja yksinkertaistamaan monta työkohdetta.

Konepäivillä esittelyssä myös uusi VuokraCorner-palvelukonaisuus, josta saat vuokrattua maanrakennuskoneita, lisälaitteita sekä muutakin järeämpää kalustoa. Esimerkiksi vuokrakäyttöön täysin varustellut pyöräalustainen Doosan DX170W-5 ja tela-alustainen Doosan DX235LCRD-5 ovat esillä konepäivillä.

Tammermatic ja Rahtarit ovat mukana PesuCornerin puolella ja siellä voi tutustua uusimpaan kotimaiseen raskaan kaluston pesulinjastoon.

Konepäivillä esittelyssä myös Haulotte-henkilönostimet ja Hyster-trukit, joiden myynti ja huolto alkoi Hannun KoneCornerilla vuonna 2020. Doosan, Bobcat sekä Simex ovat tietenkin myös tutustumisen kohteita. Tapahtuman tiedot ja osallistujat päivittyvät myöhemmin Hannun-Kone Oy:n Facebook-tapahtumaan.

Lue myös: Raskaan kaluston automaattinen pesulinja Joensuuhun.


Lue seuraavaksi