Uutiset

Työkoneet

Hannun KoneCorner juhlii 30-vuotista taivaltaan konepäivillä

Hannun KoneCorner juhlii maaliskuussa 30-vuotista taivaltaan. Tämän kunniaksi jo perinteeksi muodostuneet Itä-Suomen isoimmat konepäivät 20.-21. maaliskuuta ovat entistäkin suuremmat. Yritys on kehittänyt toimintaa voimakkaasti ja uusia palveluita lanseerataan myös vuonna 2020.

Konepäivillä esittelyssä uusi VuokraCorner -palvelukonaisuus, josta saa vuokrattua maanrakennuskoneita, lisälaitteita, peräkärryjä ym. järeämpää kalustoa. Aluksi vuokrattavaksi tulevat täysin varustellut Doosan DX170W-5 ja Doosan DX235LCRD-5. Näihin voi tutustua konepäivillä.

Tammermatic ja Rahtarit ovat mukana PesuCornerin puolella ja siellä voi tutustua uusimpaan kotimaiseen raskaan kaluston pesulinjastoon.

Konepäivillä ensiesittelyssä myös Wieska- lingot ja -lanat, Haulotte-henkilönostimet ja Hyster-trukit, joiden myynti ja huolto alkaa Hannun KoneCornerilla 2020. Doosanit ja Bobcat sekä Simex ovat tietenkin myös esillä. Mukana on myös paljon alan näytteilleasettajia ja yhteistyökumppaneita sekä muuta nähtävää. Esimerkiksi Kone-Jönnit Oy, O.K.Auto Oy, Riveria, SKF, YTM-Industrial Oy, Euromaster, Geolaser Oy jne. 


Lue seuraavaksi