Uutiset

Työkoneet

Hankkija Kubota-kiinteistökoneiden jälleenmyyjäksi

Stokker Oy ja Hankkija Oy ovat solmineet Kubotan ruohonleikkureiden ja kiinteistötraktoreiden myyntiä koskevan yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Hankkija Oy ryhtyy edustamaan Stokkerin maahantuomia Kubotan ruohonleikkureita ja kiinteistötraktoreita.

Hankkija ottaa 1.10.2021 alkaen myyntiinsä Stokkerin maahantuomat Kubota -ympäristökoneet. Alueellisesti Hankkijan toiminta keskittyy koko Suomeen lukuun ottamatta pääkaupunkiseutu-Tampere-Turku -aluetta, jossa on Stokkerin omat myyntipisteet ja Pohjois-Suomea, jossa jälleenmyyjänä toimii Oulu-Kajaani -linjasta ylöspäin V-P Tolonen Oy. Stokkerin omissa ja V-P Tolosen toimipisteissä myydään koko Kubotan traktorivalikoimaa sisältäen myös maataloustraktorit aina 175 hevosvoimaan asti.

Japanilainen Kubota tunnetaan ensiluokkaisista moottoreista ja koneista kautta maailman. Kubota edustaa maahantuojan mukaan koneissa alan huippua niin laadullaan, ominaisuuksillaan kuin koneiden pitkäikäisyydelläänkin.

”Yhteistyö on molemmille yrityksille ja koko alueen konekaupalle monella tapaa merkittävä. Stokkerin kannalta uusi yhteistyökuvio on arvokas, kun saamme jälleenmyyjäketjuumme valtakunnallisesti todella vahvan toimijan”, toteaa Stokkerin toimitusjohtaja Tomi Niemi. 

”Konseptiin sopii hyvin, että myös huolto- ja varaosatoimintaamme vahvistaa jatkossa Hankkijan kattava jälkimarkkinointiverkosto.”

”Yhteistyö Kubotan ja koneita maahan tuovan Stokker Oy:n kanssa on meille tärkeää ja merkittävää. Olemme valinneet parhaat kumppanit ja tuotteet palvellaksemme asiakkaitamme, jotta he voivat kehittää ja tehostaa omia toimintojaan. Tuotteissa ja kumppaneissa tehokkuus, pitkäikäisyys ja kokonaisvaltainen laatu ovat olleet tärkeimmät valintakriteerimme. Kun tähän lisätään Hankkijan tehokkuus ja osaaminen myynnissä ja jälkimarkkinoinnissa, niin uskallan sanoa, että tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parasta kokonaispalvelua”, kertoo Hankkijan myyntipäällikkö Kari Kahilainen.

Lue seuraavaksi