Uutiset

Työkoneet

Hako vahvistaa tärkeää segmenttiä uudella tuotemerkillä

– Tämä on meille strategisesti tärkeä sopimus, Oy Hako Ground & Garden Ab:n toimitusjohtaja Risto Kulmala sanoo. Kiotin tuotevalikoima käsittää useita sarjoja 20–90 hevosvoiman traktoreita, ja olemme saaneet valita niistä meidän markkinoillemme sopivimmat.

Valikoimassa on mm. tärkeään 50 hv:n segmenttiin kuuluvia traktoreita, joilla on paljon kysyntää mm. urakoitsijoiden ja kiinteistönhoitajien keskuudessa ja joilla on paljon käyttöä myös kunnissa ja golfkentillä.

– Olemme kaivanneet juuri tätä traktorisegmenttiä, joten se on erittäin tervetullut vahvistus tuotevalikoimaamme, Risto Kulmala toteaa.

Kioti harjoittaa laaja-alaista tuotekehitystyötä, mikä takaa tuotteiden olevan teknisiltä ja käyttöominaisuuksiltaan sekä taloudellisesti ja ympäristön kannalta ensiluokkaisia. Euroopan varaosavarasto sijaitsee Hollannissa.

Kioti kuuluu maatalouskoneita valmistavaan eteläkorealaiseen Daedong-konserniin, jonka liikevaihto oli 400 miljoonaa dollaria vuonna 2007. Yrityksen suurimman tuotemerkin Kiotin osuus liikevaihdosta oli 37 prosenttia.

Lue seuraavaksi