Uutiset

Työkoneet

GB-hydraulinen iskuvasara

GB lyhennys tulee eteläkorealaisen valmistajan General Breaker nimen mukaan eli ”Yleismurskaaja”. Noin 70 vasaran kokemuksella on GB osoittanut olevansa nimensä veroinen – murskaksi menee tehokkaasti niin vahva betoni kuin erilaiset kivetkin aina suuriin maakiviin asti ja tietenkin myös jäätynyt maa.

GB Perusmallisto

Suomeen sopivia GB perusmalleja on 11, koot alkavat 105 kg vasarasta 3000 kg asti. Kaikkia malleja on toimitettu Suomeen hyvin kokemuksin. Mallisto on suunniteltu helpoksi ja edulliseksi huoltaa kestävistä ja laadukkaista erikoisteräsmateriaaleista. Huomioon on otettu hyvin iskuvasaran muodon ja valmistustavan tärkeys pitkäaikaiseen kestävyyteen. Suuri iskuteho takaa korkean tuottavuuden kautta linjan. Vakiona on tyhjälyönnin esto, matala äänitaso, pölysuojat ja perusvarusteet kuten esimerkiksi 2 terää, letkut ja työka­lupakki.

GB Huolto ja Varaosat

Rautionmaan Kone Oy sijaitsee Tampereella Sarankulmassa hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan pääteiden tuntumassa. Sieltä löytyy iskuvasarahuoltokorjaamo ja sekä koko mallistoon sopivat huolto- ja varaosat. Varasto on suunniteltu valmistajan suosituksien mukaan ja kokemuksen perusteella.

Lisäksi löytyy tietenkin liikkuva huoltoautokalusto erilaisiin olosuhteisiin. Työn hoitaa koulutettu henkilökunta motivoituneella asenteella. Palvelutasoa on nostettu myynnin lisääntymisen myötä ja kehitetään jatkuvasti.

GB Myynti

Rautionmaan Kone Oy myy maahantuojana GB iskuvasaroita Suomessa ja Virossa. Toimintaperiaatteena on ollut että varastosta on löytynyt kaikkia kokoja heti toimitukseen ja samaa linjaa tullaan pitämään myös tulevaisuudessa eli iskuvasaroiden määrää varastossa tullaan kasvattamaan vielä suuremmaksi takamaan asiakkaille hyvää, luotettavaa ja nopeaa palvelua. ”Vasaroita on myyty kautta linjan erilaisiin töihin myös vaativiin olosuhteisiin ja niistä saatu asiakaspalaute on ollut hyvin positiivista – panostamme GB iskuvasaroiden myyntiin ja huoltoon tosissamme.

Tästä on tullut meille eräänlainen missio ja yhteen vetona on helppoa sanoa että hyvää tuotetta on kiva myydä kun hinta ja laatu ovat asiakkaille kohdallaan” sanoo Niilo Rautionmaa.

Lisätietoja GB mallistosta löytyy internetistä osoitteesta iskuvasara.fi

Lue seuraavaksi