Uutiset

Työkoneet

Finnsiirto Oy avaa virallisesti Liedossa

Tänään perjantaina 26.10 Finnsiirrolla on avoimet ovet uudessa toimipisteessä osoitteessa Vakiotie 11 Lieto. Toki toimintaa on pyöritetty jo jonkin aikaa ohikulkutien varressa, mutta nyt mittavia Hyundain ja Ausan trukkivalikoimia sekä Avantin pienkuormaaja-arsenaalia esiteltiin virallisissa avajaisissa.

Suomen Telakone Oy oli tuonut näytille myös Hyundai-maansiirtokoneita. Uusien avarien toimitilojen pihamaa on laaja ja nyt avatussa Demo Parkissa voi jatkossa koeajaa niin myytävänä olevaa kuin vuokrattavaakin kalustoa.

Alla hieman avajaispäivän kuvasatoa puolen päivän aikaan. Tänään ovet ovat avoinna kello 18:00 saakka.

Finnsiirron miehet Kalle Dahlman (vas.), Antti Nummela ja 1.11. vuokraustoimintojen vastaavana aloittava Peter Henriksson kertoivat trukkivuokrauksen olevan yrityksen vahva tukijalka.

Koneboss Oy:n teltassa Jouni Nurmi (oik.) ja Jani Rinne esittelivät monipuolista teollisuuden ja korjaamoalan työkaluvalikoimaansa. Yritys edustaa monia alan huippumerkkejä.
Uusi Demo Park on alue, jossa voidaan koeajaa erilaisia koneita ja laitteita. Avantilla pyöritettiin klapikonetta.
Tamperelainen Creanex Oy valmistaa simulaattoreita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Finnsiirron tiloissa saattoi koeajaa trukkisovellusta. Hannu Vainio-Mattila totesi simulaattorin olevan koulutuskäytössä korvaamaton laite.
 
Peter Henriksson siirtyy Vianorilta Finnsiirron vuokraustoiminnan vetäjäksi. Ei simulaattorikouluttajaksi, kuten kuvasta voisi olettaa.

Allekirjoittanutta varten trukkinäkymä ja simulaattorin ohjelma vaihdettiin kaivukoneeksi muutamassa minuutissa.

Erittäin maukas hernekeitto maistui kylmässä alkutalven viimassa. Tuli testattua.

Lue seuraavaksi