Uutiset

Työkoneet

FinnMETKO keräsi kone- ja metsien miehet Jämsään

FinnMETKO-näyttely oli taas täynnä kiivasta kaupantekoa ja hyvää tunnelmaa. Edes aika ajoin puhaltanut koleahko tuuli ei pystynyt hyydyttämään FinnMETKO 2022 -näyttelyn hyvää tunnelmaa. Näyttelyssä tehtiin kiivaasti kauppaa 330 näytteilleasettajan voimin.

”Näytteilleasettajien ja kävijöiden kommentit ovat olleet hyvin positiivisia. Ihmisillä oli selvästi tarve päästä taas suuren messun tunnelmaan ja kaupantekoon sekä tutustumaan uutuustuotteisiin ja tapaamaan tuttuja konealoilta”, totesi tyytyväisenä näyttelyn johtaja Tapio Hirvikoski. FinnMETKO 2022 -näyttelyssä vieraili kolmen päivän aikana yhteensä ainakin 27 350 kävijää.

Tuttu nimi voittoon metsäkoneenkäytön SM-kilpailussa

Metsäkoneenkäytön SM-tittelistä kisattiin perjantaina. Voittajaksi kruunattiin jälleen kerran Teemu Honkalatva Mynämäeltä. Honkalatva on voittanut kisan aiemminkin, mm. vuosina 2018 ja 2016.
Hopeaa kisassa nappasi Juho Palomäki Luvialta ja pronssille ylsi Tuomas Vitikainen Hirvensalmelta.

Näyttelyn päätöspäivänä lauantaina pidetyssä maarakennuskoneenkuljettajien Ykköskuski-kilpailussa Suomen mestaruuden voitti Jukka Rautakoski Kalajoelta. Toiseksi tuli Sasu Perämäki Virroilta ja kolmanneksi Mikael Järvinen Tampereelta.


Seuraava FinnMETKO-näyttely järjestetään Jämsässä 29.–31.8.2024. Tuolloin vuorossa on 20. FinnMETKO-näyttely. Ensimmäinen järjestettiin vuonna 1987.

Konetyöalojen ammatti- ja myyntinäyttely FinnMETKO 2022 on raskaskonealojen päätapahtuma Suomessa. Näyttelyn vastuullinen järjestäjä on Finnmetko Oy. Näyttelyn taustaorganisaatiot ovat Koneyrittäjät ry ja Keski-Suomen Koneyrittäjät ry.


Lue seuraavaksi