Uutiset

Työkoneet

Finnmateria-kumppanit, Jyväskylän Messut ja Vuorimiesyhdistys

Jyväskylän Messut Oy ja Vuorimiesyhdistys-Bergsmannaföreningen ry ovat uusineet yhteistyösopimuksen FinnMateria -messujen järjestämisestä Jyväskylän Paviljongissa. Pohjoismaiden johtavat kaivosteollisuuden messut nähdään messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa seuraavan kerran 25.-27.10.2022.

FinnMateria on Pohjoismaiden johtava kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden ja maarakentamisen ammattitapahtuma, jossa esitellään kävijöille toimialan uusia tuotteita ja palveluja. Jyväskylän Messut Oy ja Vuorimiesyhdistys ry järjestävät FinnMateria -messut yhteistyössä vuosina 2022 ja 2024. Lisäksi vuoden 2026 osalta on sovittu optio tapahtuman järjestämisestä. FinnMateria -messujen päämediana ja virallisen messuoppaan tekijänä toimii Vuorimiesyhdistyksen julkaisema Materia -lehti.

Vuorimiesyhdistys edistää kaivos-, rikastus-, metallurgisessa ja materiaaliteknisessä teollisuudessa ja niihin liittyvillä aloilla toimivien jäsentensä ammatillista tietotaitoa ja verkostoitumista erilaisten koulutus- ja seminaaritapahtumien avulla. Toimiminen alan messujen yhteistyökumppanina tukee parhaalla mahdollisella tavalla yhdistyksen tarkoitusta. 

”Vuorimiesyhdistys on koko alan yhdistävä merkittävä toimija ja olemme iloisia, että pääsemme jatkamaan pitkää, hyvin sujunutta yhteistyötä”, kertoo Jyväskylän Messut Oy:n myyntipäällikkö Hannu Mennala.

”Poikkeuksellisen vuoden jälkeen on tärkeää, että FinnMateria -messujen neuvottelukunta ja yhteistyökumppanit jatkavat samanlaisena vuoteen 2022”, Mennala jatkaa.

FinnMateria 2020 -messut oli tarkoitus järjestää viime marraskuussa jo kahdeksatta kertaa. Messut siirrettiin koronan takia ensin vuoteen 2021 ja lopulta peruttiin kokonaan. Palaaminen normaaliin aikatauluun mahdollistaa tapahtuman järjestämisen sille ominaisessa mittakaavassa ja 2022 vuoden tapahtuman suunnittelu jatkuu.Lue seuraavaksi