Uutiset

Työkoneet

Ensimmäiset Kiertotalouden näytöspäivät Hyvinkäällä


Artikkelikuva: Harri Sorvoja oli tyytyväinen Kiertotalous-näytöspäivien suosioon.


Kierrätysalan huippuosaajat järjestivät yhteistyössä Suomen ensimmäiset Kiertotalous-näytöspäivät elo-syyskuun vaihteessa Hyvinkäällä. Samaan aikaan Maxpo-messujen kanssa pidetty tapahtuma sai kiitosta kävijöiltään helposta saavutettavuudesta ja monipuolisesta tarjonnasta.

Järjestäjät odottivat paikalle yhteistyökumppaneita, kierrätysprosessien asiantuntijoita, laitetoimittajia, kierrätysmateriaaleista tuotteita valmistavia yrityksiä ja ennen kaikkea alan yrittäjiä ja urakoitsijoita. Kerkkolankadulla Hyvinkäällä järjestetyn tapahtuman ydinajatus oli verkostoituminen, ja siinä onnistuttiin.

”Hyvin saatiin tapahtumaan kävijöitä mukaan. Ilmat eivät suosineet, mutta se ei haitannut”, kertoi tapahtuman organisoinut Harri Sorvoja HS-Tekniikka Oy:stä. ”Kävijät olivat tyytyväisiä. Jatkoa seuraa”, lisäsi Sorvoja ytimekkäästi.

Tapahtumaa olivat mukana järjestämässä Suomen Energiamurske Oy, Raskasasennus & Recycling Oy, NK-Yhtymä Oy, HS Tekniikka Oy, Betonifabriikki Oy, Ecoup Oyj, Tarpaper Recycling Finland Oy, Minimum OÜ ja Kiertotalo Oy. Esillä oli kierrätysmateriaaleista valmistettuja lopputuotteita, alan laitetoimittajia ja kierrätysprosessien asiantuntijoita. Myös työnäytöksiä järjestettiin.


Lue seuraavaksi