Uutiset

Työkoneet

Engconin uusi ohjausjärjestelmä valloittaa kaivukonemaailmaa

Engconin uusi DC3-ohjausjärjestelmä ottaa merkittäviä askeleita eteenpäin yhteensopivuudessa maailman johtavien kaivukonevalmistajien kanssa. Engcon on viime vuosien aikana kehittänyt kaivukoneisiin täysin uuden ohjausjärjestelmän, DC3:n.

Viime vuoden toukokuussa kerroimme, että DC3 on yhteensopiva Cat Next Genin kanssa. Uutta järjestelmää testattiin huolellisesti niin tehtaalla kuin kenttätesteissä. Saatujen tulosten myötä voidaan todeta, että DC3 on nyt yhteensopiva useiden johtavien kaivukonemerkkien järjestelmien kanssa.

”Olemme iloisia siitä, että monien kaivukonevalmistajien koneet voidaan nyt liittää uuteen ohjausjärjestelmäämme, sanoo Engconin tuotepäällikkö Martin Engström.

”Tämän uuden järjestelmän myötä viemme kaivutyöt täysin uudelle tasolle. Järjestelmä on älykäs, helppo asentaa ja siinä on paranneltu etätuki. Nyt on saatavilla myös uudet sovellukset iOS- ja Android-laitteille.”


Seuraavissa kaivukoneissa on nyt valmius DC3:lle:

  • Cat NG 313-335
  • Volvo EC140-300E, EW160-220E, ECR145-355E, EWR130-170E
  • Doosan DX 225LC-7X
  • Takeuchi TB395W

Luetteloa päivitetään jatkuvasti. Katso uusimmat tiedot siitä, mihin koneisiin DC3 voidaan liittää osoitteesta www.engcon.com.


Lue seuraavaksi