Uutiset

Työkoneet

Engconin Pohjois-Amerikan toimisto avasi ovensa

Maailman johtaviin kallistuvien kauhanpyörittäjien valmistajiin kuuluva Engcon ilmoitti aiemmin mittavasta panostuksesta Pohjois-Amerikan markkinoille. Yritys on nyt perustanut Pohjois-Amerikan päämajansa Yhdysvaltoihin, New Yorkin metropolialueelle (New York, New Jersey ja Connecticut). Toimisto aloitti toimintansa lokakuun puolivälissä.

Engcon on myynyt tuotteitaan Pohjois-Amerikkaan jälleenmyyjäverkoston kautta yli 10 vuoden ajan. Juuri avattu Pohjois-Amerikan toimisto palvelee sekä yhdysvaltalaisia että kanadalaisia asiakkaita. Päätavoitteena on Engconin mukaan tehostaa Yhdysvalloissa ja Kanadassa käytettäviä kaivukoneita Engconin päätuotteella; kauhanpyörittäjällä, jatkaa Pohjois-Amerikan jälleenmyyjäverkoston laajentamista sekä toimia huoltokumppanina.

”On erittäin hienoa, että olemme saaneet Pohjois-Amerikan toiminnan nyt käyntiin. Markkinat ovat valtavat”, Engcon Groupin toimitusjohtaja Krister Blomgren sanoo ja

Joanna Tomczyk

jatkaa:

”Tulemme panostamaan lujasti niin kauhanpyörittäjien, kuin myös muiden tuotteidemme markkinointiin ja myyntiin. Muita tuotteitamme ovat esimerkiksi Q-Safe, yksi maailman turvallisimmista kaivukoneisiin tarkoitetuista pikakiinnikkeistä. Sekä automaattinen EC-Oil -öljyliitäntäjärjestelmä, joka kytkee hydrauliset työlaitteet ilman, että kuljettajan tarvitsee poistua ohjaamosta. Nämä innovatiiviset ratkaisut tulevat parantamaan pohjoisamerikkalaisten kaivukoneen kuljettajien arkea.”

Engconin Pohjois-Amerikan tiimi koostuu seitsemästä henkilöstä, ja sitä johtaa myyntipäällikön tehtävässä vastikään aloittanut Joanna Tomczyk. Hän kommentoi Pohjois-Amerikan toimiston perustamisesta saatavia hyötyjä seuraavasti:

”Asiakaspalvelu on Engconille kaiken A ja O, ja avaamalla toimiston Pohjois-Amerikkaan voimme entistä tehokkaammin tukea jälleenmyyjiämme.”

Engcon keskittyy Pohjois-Amerikassa aluksi Yhdysvaltojen markkinoihin ja pyrkii saamaan toiminnan käyntiin erityisesti New Yorkissa, New Jerseyssä ja Connecticutissa. Engconin Pohjois-Amerikan toimisto löytyy osoitteesta 222 Elm St., North Haven, Connecticut, USA. 

Dirt Ninja alias Tom Gardocki on sosiaalisen median eri kanavissa suosittu konevirtuoosi ja tuttu Konepörssinkin sivuilta. Koska Londonderryssä New Hampshiressa asuva ja työskentelevä Tom on edelläkävijä, on hän jo Engconinkin käyttäjä. Oheisen linkin takaa voit katsoa kuinka mies ottaa ensituntumia uuteen työvälineeseensä. OP.

Lue seuraavaksi