Uutiset

Työkoneet

Engconin DC2-ohjausjärjestelmällä jo yli 10 000 käyttäjää

Engcon toimitti vuodenvaihteessa 10 000:n DC2-proportionaaliohjausjärjestelmänsä Strömsundin tehtaaltaan.

”DC2 on lukuisine toimintoineen markkinoiden älykkäimpiä ohjausjärjestelmiä ja mahdollistaa myös etätuen mobiiliverkon kautta”, kerrotaan Engconilta.

DC2:n kysyntä kasvaa jatkuvasti, mikä ei hämmästytä Micropropin paikallisjohtaja Roberth Jonssonia. Kymmenettä toimintavuottaan juhliva uumajalainen Microprop kehitti DC2-järjestelmän Engconin toimeksiannosta.

”DC2 on yksi markkinoiden älykkäimmistä järjestelmistä. Kun sen kanssa käytetään MIG2-hallintavipuja. DC2:lla voidaan ohjata proportionaalisesti jopa kuutta eri toimintoa samanaikaisesti. Järjestelmään voi halutessa liittää myös monia muita toimintoja, jotka kytketään toimintaan ja pois toiminnasta hallintakahvoissa olevien painikkeiden avulla. DC2 voidaan varustaa pyörä-/telaohjauksella, ja sillä voidaan ohjata myös tyvitaittoa tai puomitaittoa”, kertoo Jonsson.

Yksi DC2:n suurimmista eduista on kuitenkin mahdollisuus saada etätukea mobiiliverkon kautta.

”Mobiiliverkon kautta annettava etätuki on ainutlaatuinen toiminto, joka auttaa kaivukoneen omistajaa säästämään aikaa ja rahaa. Engconin tai sen jälleenmyyjän tukitiimi voi muodostaa yhteyden DC2-ohjausjärjestelmään kaivukoneen sijainnista riippumatta. Tämä säästää merkittävästi matka- ja asennusaikaa sekä rahaa”, Roberth Jonsson selittää ja jatkaa:

”Urakoitsijat ovat erittäin tyytyväisiä DC2:een, ja sen myynti kasvaa jatkuvasti. Monet ovat käyttäneet aiemmin vanhasta tottumuksesta muita ohjausjärjestelmiä, mutta havaittuaan DC2:n monet edut, kuten etätuen, he siirtyvät sen käyttäjiksi.”

Engcon ei vielä tiedä, kuka saa ohjausjärjestelmän numero 10 000, koska tuotteet myydään jälleenmyyjien kautta. 10 000:n ohjausjärjestelmän lopputoimituksen yhteydessä loppuasiakasta pyydetään ottamaan yhteyttä Engconiin upean lahjan vastaanottamiseksi.

Lue seuraavaksi