Uutiset

Työkoneet

Engconeille kahden vuoden takuu

Engcon antaa asiakkailleen kahden vuoden takuun kaikkiin 1. tammikuuta 2018 jälkeen toimitettuihin uusiin kallistuviin kauhanpyörittäjiin. Vuoden 2015 syksystä lähtien Engcon on tarjonnut vuoden lisätakuun asiakkaille, jotka ovat rekisteröineet kauhanpyörittäjänsä ja noudattaneet määrättyä huolto-ohjelmaa. Tästä on ollut yrityksen mukaan paljon hyötyä asiakkaille.

”Olemme vakuuttuneita siitä, että kauhanpyörittäjä, jonka huoltohistoria on dokumentoitu samaan tapaan kuin henkilöauton huollot huoltokirjassa, tulee säilyttämään arvonsa jälleenmyyntimarkkinoilla”, sanoo Engcon Groupin viestintävastaava Sten Strömgren.

Asiakkaiden toiveiden mukaisesti takuun saaminen ei kuitenkaan enää edellytä rekisteröitymistä, ja kaikki asiakkaat saavat rekisteröitymättä kahden vuoden takuun kaikkiin 1. tammikuuta 2018 jälkeen toimitettuihin kauhanpyörittäjiin. Tästä huolimatta Engcon kehottaa loppuasiakkaita rekisteröimään tuotteensa.

”Rekisteröiminen ei tarkoita ainoastaan, että asiakkaan tiedot dokumentoidaan. Myös palvelu nopeutuu asiakkaan soittaessa tukipalveluumme, koska tällöin meillä on jo valmiina kaikki tarvitsemamme, hänen pyörittäjäänsä koskevat tiedot. Näin asiat hoituvat helpommin kummankin osapuolten kannalta”, Sten Strömgren sanoo.

Strömgren kertoo myös, että yrityksen tarjoama huolto-ohjelma pysyy edelleen käytössä.

”On itsestään selvää, että tarjoamme huolto-ohjelman myös jatkossa. Loppuasiakkaat voivat siis myös tulevaisuudessa halutessaan huoltaa pyörittäjänsä huolto-ohjelmamme mukaisesti ja rekisteröidä sen.”

Dokumentoitu huoltohistoria nostaa jälleenmyyntiarvoa, kerrotaan Engconilta.

Engconin sivustolla osoitteessa www.engcon.com on lisätietoa takuusta, mahdollisuus rekisteröidä oma kauhanpyörittäjä ja kirjata suoritetut huollot. OP.

Lue seuraavaksi