Uutiset

Työkoneet

Engcon vahvistaa läsnäoloaan Suomessa

– Tällä on runsaasti myönteisiä vaikutuksia toimintaamme Suomessa, sanoo Oy engcon Finland AB:n toimitusjohtaja Håkan Wiik. engconin yhteyksiä Suomen markkinoille Wiik hoiti jo 1990-luvun alussa Ruotsin pääkonttorista käsin.

Vuonna 2002 perustettiin Vaasaan myyntikonttori, jossa Håkan Wiik toimi myyjänä. Viime vuosien aikana myyntikonttori on kasvanut huolto- ja jälkimarkkinaorganisaatiolla, josta ovat vastanneet Jan Lång ja Torbjörn Blomfelt. Lisäksi myös Helsingin alueelle on perustettu myyntikonttori, jonka myyjänä toimii Jens Björk.

Håkan Wiikin mukaan suomalaisen tytäryhtiön perustaminen helpottaa monia rutiineja, vaikka myös toimiminen paikallisena myyntikonttorina on sujunut hyvin.

– Tytäryhtiön perustaminen tarkoittaa sitä, että suomalaiset asiakkaamme voivat asioida suoraan suomalaisen yrityksen kanssa, mikä tekee hallinnollisten toimien hoitamisesta helpompaa ja asiakkaille miellyttävämpää, sanoo Håkan Wiik.

Virallisesti Oy engcon Finland AB:n toiminta alkoi 1. lokakuuta ja se vastaa kaikista hallinnollisista rutiineista 1. marraskuuta alkaen.

www.engcon.com

Lue seuraavaksi