Uutiset

Työkoneet

Engcon monipuolistuu

Engcon Positioning System, ePS , on nyt yhteensopiva Leican, Trimblen, Topconin ja Novatronin 3D -koneohjausjärjestelmien kanssa ja näyttää kauhan pyöritysasennon tarkasti. Oikean koneohjausjärjestelmän kanssa ePS – Engcon Positioning System – tarjoaa täysin uusia toimintoja. Leican, Trimblen, Topconin tai Novatronin koneohjausjärjestelmään yhdistettynä se näyttää nyt sekä kauhan kallistus- että pyöritysasennon.Koneohjausjärjestelmään yhdistettynä Engcon Positioning System antaa valmistajansa mukaan paljon tarkemman kokonaiskuvan.

Engconin kallistuva kauhanpyörittäjä, ePS-yhteensopiva koneohjausjärjestelmä ja Engconin ePS-pyörintäanturi muodostavat yksinkertaisesti konseptin, jossa valittu järjestelmä saa lisää toimintoja.

”ePS on älykäs investointi, joka maksaa itsensä helposti takaisin. Järjestelmä vähentää manuaalisen työn, kuten maastoonmerkinnän ja asetusten tarvetta, eikä kuljettajan tarvitse poistua ohjaamosta. Tämä lisää tehokkuutta, turvallisuutta ja kannattavuutta, myös pienemmissä yrityksissä”, lupaa Engconin Sten Strömgren.

”Useimmat valitsevat Leican, Topconin, Trimblen tai Novatronin koneohjausjärjestelmän, minkä vuoksi olemme varmistaneet, että ePS on yhteensopiva niiden kanssa”, Strömgren jatkaa.

Engcon Positioning System, valmistajan antamat faktat:

  • Näyttää kauhan pyöritysasennon tarkasti ja lisää tehokkuutta
  • Vähentää maastoonmerkinnän tarvetta
  • Pienentää materiaalihukkaa
  • Vähentää pois kaivetun maa-aineksen määrää – ylös kaivetaan juuri oikea määrä maata
  • Koneen vähentynyt siirtotarve säästää polttoainetta ja lisää turvallisuutta.

Engcon Positioning Systemin voi tilata tehdasasennuksena, tai sen voi jälkiasentaa kaikkiin Engconin Generation II -malleihin mallista EC209 ylöspäin sekä EC30-malliin ohjausjärjestelmästä riippumatta. Kysy lisätietoja  yhteensopivuudesta Engconin ePS-järjestelmän kanssa koneohjausjärjestelmäsi toimittajalta.

https://youtu.be/QOdzw05x7Hs

Lue seuraavaksi