Uutiset

Työkoneet

Engcon ja Ruotsin liitto sopimukseen

Ruotsin koneurakoitsijoiden toimialajärjestö Maskinentreprenörerna on solminut laajan yhteistyösopimuksen Pon Equipmentin ja Caterpillarin kanssa. Sopimuksen kuuluu mm. tiettyjen kaivukoneiden edulliset jäsenhinnat sekä yhdistyksen puolelta pitkän aikavälin koulutuspanostukset. Yhteistyösopimukseen kuuluvien kaivukoneiden työlaite- ja tarviketoimittajaksi valittiin Engcon.

Pon ja Caterpillar etsivät yhteistyökumppania, joka voisi toimittaa yhteensopivia, koneiden tehokkuutta parantavia tuotteita. Valituksi tuli Engcon.

”Engconin valinta kaivukoneiden työlaitetoimittajaksi oli helppo päätös. He voivat toimittaa turvallisista työlaitekiinnikkeistä ja uudenaikaisista rototilteistä muodostuvan kokonaisuuden, jota voi täydentää monenlaisilla lisävarusteilla”, kertoo Ponin tuoteasiantuntija Kristian Johansson.

Pon päätti myös varustaa koneurakoitsijajärjestön koneet Engconin DC2-ohjausjärjestelmällä ja MIG2-hallintakahvoilla.

”MIG2 on ergonominen ja monitoiminen hallintakahva, ja kokemuksemme perusteella DC2 on hyvä ohjausjärjestelmä, joka vieläpä tukee kaukokäyttöä älypuhelimen kautta. Se on ominaisuus, jota asiakkaamme arvostavat”, Kristian Johansson jatkaa.

”Kampanja on koneurakoitsijajärjestöltä suuri panostus, ja se koskee myös järjestön koulutuskeskuksen koneita. Tarvitsemme oikeat välineet, jotta voimme luoda laadukkaita koulutusmahdollisuuksia koneurakoitsijoille. Heistä on muuten pian pulaa, vaikka kysyntä kasvaa jatkuvasti. Koneurakoitsijajärjestön tavoitteena on luoda pohja alan osaamisen kehittämiselle. On kunnia päästä toimittamaan tuotteita tällaiseen tarkoitukseen”, sanoo Engconin varusteet luovuttavan Engcon Swedenin myyntipäällikkö Lars Rönnestrand.

”Lisäksi on hienoa, että Pon ymmärsi konseptimme, joka mahdollistaa kauhanpyörittäjän hankkimisen ensin perusversiona. Sitä voi sitten myöhemmin varustella esimerkiksi automaattisella EC-Oil-öljyliitännällä, irrotettavalla kouralla (tulossa syksyllä 2016), kaivujärjestelmään kytkettävällä ePS-pyörintäanturilla ja ergonomisilla hallintakahvoilla”, Lars lopettaa. OP.

Lue seuraavaksi