Uutiset

Työkoneet

Doofor Oy juhlii töiden merkeissä

Doofor Oy juhlii töiden merkeissä – 25 vuotta kaivoslaiteteollisuuden huipulla

Doofor Oy on Nokialla toimiva huippuluokan teknistä kehitystä edustava yritys, joka on vuodesta 1993 lähtien keskittynyt hydraulisten porakoneiden valmistukseen. Yrityksen perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 25 vuotta ja sen kunniaksi juhlitaan monilla tavoin. Esimerkiksi marraskuussa varattuihin huoltoihin saa rahdit kaupan päälle. Lisäksi yhtiö on tuonut markkinoille uuden DF530X -porakoneensa ja tämän vuoden aikana on lisätty myös tiivistä yhteistyötä ExcaDrill-poralaitteita valmistavan kuopiolaisen Junttan Oy:n kanssa.

Tiivistä yhteydenpitoa asiakkaisiin

Dooforin periaatteena on aina ollut luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita, joiden toimivuus perustuu luotettavuuteen ja korkeaan palvelun tasoon. Kotimaassa on runsas määrä asiakkaita, joille kaikille tarjotaan nyt juhlavuoden kunniaksi porahuoltoihin rahti kaupan päälle. Kampanja on ollut erittäin suosittu, mutta Kuusento lupaa, että vielä tammikuulle saadaan vapaita aikoja järjestettyä.

Dooforin etuja onkin aina ollut kevyt yhtiörakenne, mikä takaa nopean ja joustavan palvelun. Huolto- ja varaosapalvelut toimivat erittäin ripeästi ja kaikki varaosat löytyvät suoraan hyllystä ja ne saadaan toimitettua vuorokauden kuluessa vaikka Pohjois-Suomeen. Saman joustavan linjan ansiosta myös asiakkaiden yksilölliset tarpeet otetaan huomioon ja vuosien mittaan Doofor onkin valmistanut runsaasti tarkkojen vaatimusten mukaisia erikoisporakoneita.

Innovaatioiden kautta alan kärjessä

Doofor on aina panostanut voimakkaasti tuotekehitykseen ja yhtiö tuo jatkuvasti uusia tuotteita markkinoille vastaamaan alan koventuviin vaatimuksiin. Yksi tämän vuoden uutuuksista on DF530X-porakone 10 kW:n iskuteholuokkaan. Sen energiatehokkuus on jopa 20 prosenttia edeltäjiään parempi ja sen rakenne kestää painevaihteluita entistä paremmin. Eräissä maissa ilmahuuhtelu on myös jo kielletty kokonaan ja Dooforilla tämä on otettu huomioon, sillä DF530X voikin käyttää sekä ilma- että vesihuuhtelua.

Toinen uutuustuote on 17 kW:n iskuteholuokan pora DF550L, joka on suunniteltu70 millimetrinreikäkokoon saakka. Sen suurin pyöritysnopeus on 289 kierrosta minuutissa ja se soveltuu erinomaisesti tunnelilouhintaan sekä yleislouhintaan.  Kummatkin uutuusporat ovat esillä marraskuun loppupuolella Kiinan Shanghaissa järjestettävissä BaumaChina näyttelyssä. Tämä tukee loistavasti Dooforin laajentumista valtaville Aasian markkinoille.

Lue seuraavaksi