Uutiset

Työkoneet

Destian Reijo Peltosesta vuoden panostaja

Louhinta- ja kalliotekniikan päivillä viime viikolla valittiin myös järjestyksessä yhdestoista vuoden panostaja. Valintaan voivat vaikuttaa kaikki alan toimijat ja työkaverit ehdottamalla mielestään ansioitunutta henkilöä. Lopullisen valinnan tekee raati. 

”Tänä vuonna valinta oli helppo. Vuoden panostajaksi valittu Reijo ”Repa” Peltonen Destiasta sai eniten ehdotuksia”, kertoo raatiin kuulunut Janne Järvinen Forcit Oy:stä. Valintaraadissa oli myös Finnrock Oy:n, INFRA ry:n ja Blamec Oy:n edustajia. 

Reijo Peltonen on raadin mukaan taitava osaaja työssään – todellinen ammattimies, jolla on vankka kokemus niin avo- kuin maanalaisista louhinnoista, vaativista asutuskeskuslouhinnoista sekä herkkien laitteiden läheisyydessä panostamisesta. 

”Hän on tarkka kaveri suunnittelemaan ja toteuttamaan panostustyötä, mutta tarvittaessa onnistuu myös poraaminen. Peltonen on ollut kannustava oppi-isä monille nuorille panostajan aluille. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hyvä huumorintaju tekevät hänestä erittäin pidetyn työkaverin ja yhteistyökumppanin”, Järvinen summaa. OP.

Lue seuraavaksi