Uutiset

Työkoneet

Demcon 2010 Tukholma – Purku- ja kierrätysalan erikoisnäyttely syyskuussa

Tapahtuman järjestänyt S.C.O.P.AB lanseeraa nyt vastaavanlaisen näyttelyn, mutta uudella DEMCON –nimellä. Sijaintipaikkana on uusi liike- ja näyttelykeskus InfraCity, joka sijaitsee Arlandan lentokentän ja Tukholman keskustan välissä. Aika on 9-10. syyskuuta 2010. Teemoina ovat edelleen purkutyömaat, kierrätys sekä betonin poraaminen ja sahaaminen ym.

S.C.O.P.AB:n lisäksi tapahtumaa ovat järjestämässä useat alan yhdistykset sekä yritykset.

”Monet alalla ovat kyselleet pitkin 2000 –lukua, koska aiomme järjestää vastaavanlaisen näyttelyn uudestaan ja vastaus on, että tänä vuonna. Ala on maailmanlaajuinen, joten tarkoituksena on kehittää DEMCONista kansainvälinen erikoistapahtuma”, kertoo Jan Hermansson, S.C.O.P. AB:n toimitusjohtaja.

”Purku-urakoinnin puolelta pyrimme kattamaan koko alan purkutöihin varustelluista erikoiskaivukoneista kauko-ohjattuihin robotteihin ja työlaitepuolella koko kirjo murskaavista kauhoista hydaulivasaroihin ja pulveroijista pihteihin tulee olemaan esillä. Myös pölynsidonnan teknologiaan voi tapahtumassa tutustua. Betonipuolella tutustua voi koko sorttimenttiin timanttityökaluista uusimpiin innovaatioihin. Kierrätyksen ammattilaisille esiteltävänä tulee olemaan mm. mobiilimurskia”, lupaa Hermansson.

Miehen mukaan kiinnostus erikoistapahtumaan on ollut vahvaa ja jo nyt 80 prosenttia sisätiloista on varattu. Työnäytöksillekin sopivista ulkoalueista on varattu jo puolet.

Vierailijoille näyttelyyn tutustuminen on ilmaista. Näyttelyyn matkaajan pitää vain tulostaa etukäteen oma lippunsa näyttelyn nettisivuilta osoitteesta: www.demcon.se. Samassa osoitteessa voi tutustua näyttelyn antiin muutoinkin.

Lue seuraavaksi