Uutiset

Työkoneet

Delete yrityskaupoilla

Delete osti 28.4.2017 Timanttiurakointi Timanttiurakointi Hernesniemi Oy:n, Mäkelän Timanttiporaus Oy:n ja Ykköspurku Oy:n liiketoiminnan. Kauppojen myötä Delete vahvistaa asemaansa purkumarkkinalla, erityisesti Pirkanmaalla, jossa rakentamisen tulevaisuudennäkymät ovat kasvavat ja positiiviset. Delete on Pohjoismaiden johtava purkupalveluiden tarjoaja. Sen purkuliiketoiminnan liikevaihto kasvoi Suomessa vuonna 2016 noin 52 miljoonaan euroon. Delete ennustaa kasvun jatkuvan vuoden 2017 aikana niin orgaanisesti kuin nyt tehtyjen liiketoimintakauppojenkin ansiosta.

”Kaupat ovat meille erittäin tärkeitä, sillä ne tukevat tavoitteitamme olla rakennusteollisuuden paras kumppani ja kehittää sekä laajentaa purkumme palvelutarjoamaa”, kertoo toimitusjohtaja Tommi Kajasoja Deletestä.

”Delete saa mittavan joukon purkuammattilaisia ja osaamista erityisesti timanttisahauksiin- ja porauksiin sekä rakennusten sisäpuolisiin kaivuutöihin ja louhintoihin, joihin Timanttiurakointi Hernesniemi Oy muun muassa on erikoistunut”, Kajasoja lisää.

Ostetut liiketoiminnat sijaitsevat Pirkanmaalla Ylöjärvellä. Kauppojen myötä Deleteen siirtyy vanhoina työntekijöinä nelisenkymmentä purkuammattilaista ja kattavasti purkukalustoa.

”Delete kanssa muodostamamme yhdessä kokonaisuuden, joka avaa meille laajasti uusia mahdollisuuksia”, sanovat Timanttiurakointi Hernesniemi Oy:n omistaja Hannu Hernesniemi ja Mäkelän Timanttiporaus Oy:n omistaja Seppo Mäkelä.

Kaupat eivät vaikuta voimassaoleviin urakoihin ja sopimuksiin.

Lue seuraavaksi