Uutiset

Työkoneet

Delete ostaa Waterjet Stockholmin ja W-techin

Delete Sweden ab ostaa vielä kaksi yritystä European Hydro Demolition ab:ltä.

”Waterjet Stockholmin ja W-techin hankinnan myötä vahvistamme läsnäoloamme Tukholman alueella. Se on yksi kasvualueistamme ja lisäksi tärkeä alue infrastruktuurisektorille”, Ruotsin Deleten toimitusjohtaja Lars-Gunnar Almryd sanoo. 

Delete Sweden ab osti kesäkuussa Waterjet Karlstadin ja nyt se ostaa myös Waterjet Stockholmin ja Wtechin. Kaikkien kolmen yrityksen myyjänä on European Hydro Demolition ab.  

”Tuntuu luonnolliselta ja oikealta, että nyt osaksi Deleteä tulevat myös Waterjet Stockholm ja W-tech. Näissä yrityksissä on paljon osaamista ja hyvä alusta tulevalle kasvulle. Asiakkaillemme ja ennen kaikkea meille itsellemme on tärkeää, että vastuullisuustyömme on järjestelmällistä. Nyt saamme ammattitaitoisen tiimin, jonka tietämys tukee meitä myös tässä työssä. Yhdessä meistä tulee vahvoja, jolloin asiakkaamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi, jatkaa Almryd.

”Tuntuu hyvältä päästä vahvistamaan Ruotsin Deleteä. Tuomme mukanamme osaamista, joka liittyy erityisesti infrastruktuuriin, kuten vesipiikkaukseen, ratahuoltoon ja betonikorjauksiin. Odotamme, että pääsemme osaksi Deleteä, jotta voimme yhdessä jatkaa ensiluokkaisen palvelun tarjoamista alallamme, European Hydro Demolition ab:n Tomas Åberg sanoo.  

Tukholman alue kasvaa 

”Deleten strateginen tavoite on olla asiakkaidensa ensisijainen valinta ympäristöpalveluiden toimittajaksi Pohjoismaissa. Tuoreimmat yritysostot ovat linjassa strategiamme kanssa. Palvelutarjontamme ympäristöpalveluiden toimittajana täydentyy ja samalla saamme entistä vankemman jalansijan Tukholmassa, joka on tärkeä alue etenkin infrastruktuuriin suuntautuneelle palvelukonseptillemme, Delete Group oyj:n toimitusjohtaja Tommi Kajasoja sanoo. 

Waterjet Stockholm ja W-tech ovat erikoistuneita infrastruktuuriin, kuten siltojen, parkkihallien, tunneleiden ja pysäköintilaitosten kunnossapitoon. Tällä hetkellä yritysten asiakkaat toimivat lähinnä rakennusalalla ja infrastruktuurisektorilla.  Perustamisvuodestaan 2010 lähtien Delete on ostanut yli 35 yritystä. Näiden yritysostojen ja orgaanisen kasvun myötä niin Suomessa kuin Ruotsissakin yritys on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden johtavana teollisuus- ja purkupalveluiden toimittajana.  

Vuonna 2017 Waterjet Stockholmin ja W-techin liikevaihto oli 10 miljoonaa euroa. Yritysostojen myötä Delete toivottaa tervetulleeksi riveihinsä 28 uutta työntekijää Tukholman alueelta. 

Lue seuraavaksi