Uutiset

Työkoneet

Delete ostaa Suomen Saneeraustekniikka Oy:n

Delete vahvistaa asemaansa haastavalla asbesti- ja haitta-ainesektorilla ostamalla turkulaisen alan kärkiosaaja Suomen Saneeraustekniikka Oy:n. Kaupan myötä Delete vahvistaa asemiaan haitta-aineiden erikoisosaajana ja purkupalveluiden suurimpana ammattilaisena Pohjoismaissa.

”Suomen Saneeraustekniikan osto tuo Deleteen laajan haitta-aineiden tutkimuksen ja poistamisen erikoisammattitaidon, jonka voimme yhdistää Deleten olemassa olevaan, laajaan purkuosaamiseen. Yrityskauppa vahvistaa entisestään Deleten korkeiden EHSQ-standardien mukaista työskentelytapaa haitta-ainepurkamisessa ja -tutkimuksessa. Samalla varmistamme, että vastaamme asiakkaidemme ja alan tiukentuvaan vaatimustasoon”, tiivistää Deleten Purkupalveluiden liiketoimintajohtaja Kimmo Palomäki.

”Suomen Saneeraustekniikan asiakkaille kauppa tarkoittaa laajempaa palvelukokonaisuutta ja valmiutta ottaa vastaan suurempia kokonais- ja saneerauspurkukohteita. Asiakkaamme saavat käyttöönsä Deleten koko palveluvalikoiman aina teollisuuden ja kiinteistöjen puhdistuspalveluista viemäritöihin”, linjaa toimitusjohtaja Kai Salmi kaupan etuja asiakaskunnassa.

”Teemme aktiivisesti töitä kasvaaksemme Pohjoismaissa. Delete on yritysostojen ja orgaanisen kasvun myötä kasvanut viimeisen vuoden aikana Pohjoismaiden suurimmaksi purku-urakoitsijaksi ja on nyt edelläkävijä haitta-aineiden poiston ammattilaisena”, summaa Delete Finland Oy:n toimitusjohtaja Tommi Kajasoja lopuksi yrityskauppaa.

Delete on nopeasti kasvava ympäristöpalveluihin keskittynyt konserni, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. Delete palvelee teollisuutta, rakentamista ja kiinteistöjä tuottaen Purku-, Teollisuus- ja kiinteistö- sekä Kierrätyspalveluja vaativiin asiakastarpeisiin. Deleten liikevaihto vuonna 2015 oli 135 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yli 800 ympäristöpalveluiden ammattilaista ja Deleten noin 30 palvelupistettä kattavat valtakunnallisesti koko Suomen ja Ruotsin.

Suomen Saneeraustekniikka Oy on erikoistunut vaativiin home-, asbesti-, ja kreosoottikohteisiin. Yritys työllistää seitsemän henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli miljoona euroa. Suomen Saneeraustekniikka Oy on saneerannut satoja erilaisia kohteita ja se on tunnettu korkeasta laadusta, erinomaisesta palvelusta ja ammattitaitoisista työntekijöistä, joilla on kymmenien vuosien kokemus vaativista ongelmakohteista.

Lue seuraavaksi