Uutiset

Työkoneet

Cramolle Yanmareita

Yanmar Construction Equipment Europe ja Cramo PLC ovat tehneet koko Euroopan kattavan sopimuksen kompaktien kaivukoneiden hankinnasta vuosina 2016-2017. Sopimukseen kuuluu niin mini-kuin midiluokan malleja, yhteensä 800-1000 kappaletta. Cramo teki päätöksensä suoritettuaan useiden kuukausien ajan testejä tärkeimpien valmistajien tuotteilla.

”Cramo-konsernin kehitysstrategiaan parhaiten sopivan, oikean kumppanin löytäminen ja valitseminen on aina haasteellista. Yanmar on ollut laitetoimittajamme jo joidenkin vuosien ajan, ja tällä valinnalla uskomme voivamme tarjota asiakkaillemme laadultaan vielä parempia tuotteita ja palveluja”, kertoo Klāvs Otisons, Cramo-konsernin kalustonhallinnan Euroopan tuote- ja ostojohtaja.

”Olemme hyvin tyytyväisiä tähän valintaan, jonka avulla pystymme tukemaan Cramon kehitystä Euroopassa. Tämä päätös myös tukee strategiaamme, jossa keskitymme panostamaan omistamisesta aiheutuvien kokonaiskustannuksien hallintaan», selvittää Jean-Marc Reynaud, Yanmar Construction Equipment Europe – yhtiön pääjohtaja.

Cramo on Euroopan toiseksi suurin vuokrauspalveluyhtiö, joka on erikoistunut rakennusalan koneiden ja laitteiden vuokraukseen, vuokraukseen liittyviin palveluihin sekä moduulitilojen vuokraukseen. Cramo toimii 15 maassa ja sillä on 330 tuotevarastoa. Cramon henkilömäärä on noin 2 500, ja konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 652 miljoonaa euroa. Cramon osakkeet onnoteerattu NASDAQ OMX Helsinki Ltd:n listoilla.

Yanmar Construction Equipment Europe on laajalla valikoimallaan iso kompaktien ja hydraulisesti toimivien rakennuskoneiden valmistaja ja jakelija. Tuotteet on tarkoitettu pääasiallisesti rakennusteollisuuden, julkisten töiden ja maisemointitöiden sektoreille. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Ranskassa. Se myy tuotteita yli 37 maahan Euroopassa ja tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja, joihin kuuluvat myös varaosat, rahoitus ja lisätarvikkeet. OP.

Lue seuraavaksi