Uutiset

Työkoneet

Cramolle siirtotiloja Lempäälästä

Teräsrakenteiden valmistukseen erikoistunut Teräselementti Oy sekä rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokraamisen asiantuntija Cramo Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen siirtokelpoisten tilojen valmistuksesta. Osa Cramo Adapteon tilaratkaisuista ja väistötiloista valmistuu jatkossa Teräselementin tuotantotiloissa Lempäälässä.

Teräshalleja ja -runkoja sekä julkisivu- ja lasirakenteita valmistava Teräselementti Oy alkaa valmistaa Cramo Adapteolle siirrettäviä väistötilamoduuleita. Cramo Adapteo on Cramo Oyj:n siirtotilojen vuokraamiseen erikoistunut liiketoimintayksikkö. Siirrettäville moduuleille on tarvetta, kun esimerkiksi kouluille, päiväkodeille, toimistoille ja majoitustiloille tarvitaan väliaikaisesti lisätiloja.

Osapuolet ovat tehneet yhteistyötä vuosia, ja nyt kumppanuus laajenee uudelle liiketoiminta-alueelle. Yhteistyökumppaneita yhdistävät tarkat laadunvalvonnan kriteerit, ja he näkevätkin yhteistyössä monet mahdollisuudet.

”Olemme toimineet vuosia Cramon osatoimittajana, ja olemme iloisia kumppanuuden syvenemisestä. Yhteistyömme tulee olemaan saumatonta; Cramo suunnittelee yhdessä asiakkaan kanssa kuhunkin tarpeeseen räätälöidyn moduuliratkaisun ja me toteutamme sen tehtaallamme ja toimitamme täydellä talotekniikalla varustettuna, sähköineen ja ilmanvaihtoineen”, Teräselementin myyntipäällikkö Kari Heinämäki kertoo.

Myös Cramolla moduulien ostotoiminnasta vastaava hankintapäällikkö Lari Laakso on ollut Teräselementtiin tyytyväinen.

”Kaikki on toiminut hienosti – Teräselementti toimittaa laadukkaita tuotteita sovitussa aikataulussa sovittuun hintaan. Nyt vuoden alussa solmittu sopimuksemme koskee osaa energiatehokkaasta C80- moduulijärjestelmästämme. Uskon vahvasti, että jatkossa yhteistyö tulee laajenemaan muihinkin tuotteisiin, Laakso jatkaa.

Lujaa osaamista yhteensä yli 110 vuoden edestä

Teräselementti ja Cramo ovat tahoillaan alansa pitkäaikaisia asiantuntijayrityksiä – Cramo on toiminut reilun kuuden vuosikymmenen ajan ja Teräselementti puoli vuosisataa. Kumppanuutta lujittaa myös toimijoiden maantieteellisesti läheinen sijainti toisiinsa nähden.

”On erinomaista, että toimipisteemme sijaitsevat niin lähekkäin: me Lempäälässä ja Cramo Ylöjärvellä. Tämä tuo yhteistyöhömme ainutlaatuista joustavuutta”, Heinämäki Teräselementiltä summaa.

Teräselementti toimitti valmistamiensa moduulien prototyypit Cramolle viime vuonna, ja niiden varsinainen valmistus aloitetaan viikolla 10. Yhteistyösopimus astui voimaan vuoden 2015 alussa.

Lue seuraavaksi