Uutiset

Työkoneet

Cramo tukee pieniä urheilulajeja

Rakennuskonevuokraamo Cramo tarjoaa vuosittain nuorille urheilijoille mahdollisuuden päästä mukaan yrityksen sponsorointiohjelmaan. Vuoden alussa mukaan valittiin kolme uutta jäsentä, joiden lajivalinnat ovat Taekwondo, vapaaottelu ja rata-autoilu.

Kuvassa vasemmalta, Suvi Jyrkiäinen, Omar Harb ja Aleksi Lukkarinen.

Cramo kutsuu Urheiluakatemiaansa tänä vuonna Omar Harbin, lajinaan Taekwondo, Aleksi Lukkarisen, lajinaan vapaaottelu, ja Suvi Jyrkiäisen, lajinaan rata-autoilu.

“Saimme vuodenvaihteessa runsaasti hakemuksia Akatemiaamme. Lajivalinnoissamme pyrimme huomioimaan ja valitsemaan vuosien saatossa mahdollisimman laajasti eri lajeja. Haluamme tukea myös perinteisesti ei niin tunnettuja urheilulajeja, joiden voi olla vaikea muutoin saada näkyvyyttä. Tavoitteemme on tarjota nuorille kyvyille tilaisuus päästä lajinsa huipulle riippumatta lajivalinnasta”, kertoo Cramo Finland Oy:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Maiju Nupponen.

Urheiluakatemia on Cramo Finlandin tukiohjelma, joka tukee nuorten, lupaavien urheilijoiden uraa kohti oman lajinsa kansallista ja kansainvälistä huippua. Akatemiaan kutsutaan nousevia urheilijoita eri lajeista. Nuoret edustavat lajinsa kansallista kärkeä, ja heidän päämääränään on nousta maailman huipulle. He hyötyvät Urheiluakatemiasta muun muassa saamalla näkyvyyttä itselleen ja lajilleen Cramon kautta. Akatemialaisuus auttaa nuoria myös muiden yhteistyökumppaneiden etsimisessä.

“Urheiluakatemia tukee Cramon arvomaailmaa. Osana yhteiskuntavastuun toimintasuunnitelmaamme on edistää liikuntakulttuuria ja nuorisotyötä Suomessa. Seuraamme aktiivisesti nuorisourheilua ja haluamme rakentaa Suomea niin rakennustyömailla kuin tukemalla nuoria, lupaavia urheilutähtiäkin”, sanoo Nupponen.

Cramo Urheiluakatemiaan valittiin tänä vuonna:

  • Omar Harb, Taekwondo, Black Eagle Taekwondo, Pirkanmaa
  • Aleksi Lukkarinen, vapaaottelu, Barreto, Lahti
  • Suvi Jyrkiäinen, rata-autoilu, Hämeenlinna

www.cramo.fi

Lue seuraavaksi