Uutiset

Työkoneet

ConExpo 2017: Engcon aloitti näkyvästi

Engconin tiedotteen mukaan tämän vuoden ConExpo-messut olivat sille menestys. Ruotsalaisyritys esitteli messujen yhteydessä uuden Pohjois-Amerikan panostuksensa. Keltainen kallistuva kauhanpyörittäjä houkutteli runsaasti kävijöitä osastolle. Messuilla varattiin ennätysmäärä asiakastapaamisia.
”Emme olisi voineet saada parempaa alkua Pohjois-Amerikan markkinoille”, kertoo Engconin vasta perustetun Pohjois-Amerikan yhtiön myyntipäällikkö Åke Johansson. Toiminta on vastikään alkanut Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

”Tiedämme entuudestaan, että ConExpo on meille hyvä näyteikkuna. Se järjestetään kolmen vuoden välein, ja tämän vuoden tilaisuus osui juuri sopivasti Pohjois-Amerikan panostuksemme esittelyä ajatellen. Tämän vuoden osallistumisemme on ollut rehellisesti sanottuna menestys”, jatkaa Johansson.

”Osastomme houkutteli tuhansia kävijöitä. Keräsimme ennätysmäärän liidejä, varasimme asiakastapaamisia ja teimme jo tarjouksiakin. Tiesimme jo etukäteen, että panostuksemme Yhdysvaltoihin ja Kanadaan herättäisi suurta kiinnostusta, mutta emme osanneet arvata, että se olisi näin suurta. Tämä tuntuu todella hyvältä”, kehaisee Johansson edelleen.

Engconin Q-Safe –työlaitekiinnikke ja automaattinen öljyliitäntätoiminto EC-Oil olivat messuille osallistuneiden konekauppiaiden ja jälleenmyyjien erityisen huomion kohteena.

”Turvallisuus on kaiken A ja O, myös täällä Amerikassa. Älykkäät ratkaisumme, kuten Q-Safe, EC-Oil ja kaivukoneiden lisävarusteet, puhuttelivat kaikkia, keiden kanssa keskustelimme. Tärkein tekijä on mahdollisuus tarjota loppuasiakkaille parempaa turvallisuutta ja tehokkuutta, mutta samalla voidaan parantaa myös loppuasiakkaan kannattavuutta”, lopettaa Johansson. OP.

Lue seuraavaksi