Uutiset

Työkoneet

Chicago Pneumatic -edustus CE Rentalille

Chicago Pneumatic on nimennyt CE Rental Oy:n rakennusalan laitteidensa valtuutetuksi jälleenmyyjäkseen Suomessa. Tuotevalikoima kattaa muun muassa hydrauliset iskuvasarat, pienet maantiivistyskoneet, kompressorit, aggregaatit ja betonityökalut.

CE Rental on Mateko Oy:n sisaryritys ja sen edustuksia ovat Komplet-murskaimet ja -seulat, AutoStem-louhintapatruunat sekä Giant-työlaitteet. CE Rentalilla on lähes 20 vuoden kokemus suomalaisesta rakennuskonevuokrauksesta ja tarkoitus on tarjota asiakkaille vaihtoehtoja niin lyhyen kuin pitkän aikavälin vuokraukseen.

”Olemme etsineet jo pitkään edustukseemme laadukkaita tuotteita laajentaaksemme tarjontaamme. Päädyimme Chicago Pneumaticiin sen korkealaatuisten, kestävien ja kilpailukykyisesti hinnoiteltujen tuotteiden takia”, kertoo tuotepäällikkö Kari Halmela CE Rentalilta. ”Olemme toimittaneet asiakkaillemme Chicago Pneumaticin tuotteita jo puolen vuoden ajan ja ne ovat saaneet hyvän vastaanoton – asiakkaiden kokemukset niistä ovat olleet positiivisia.”

”Olemme hyvin tyytyväisiä saadessamme työskennellä CE Rentalin kanssa, joka tarjoaa työkalumme helpolla tavalla suomalaisille asiakkaille”, sanoo Ralf Majchzak, joka toimii Chicago Pneumaticin liiketoiminnan kehityksen johtajana Skandinaviassa ja Baltiassa. ”Heillä on asiantuntemus ja osaaminen pitää laitteet kunnossa, mikä varmistaa, että asiakkaat voivat hyödyntää Chicago Pneumaticin laitteensa parhaalla mahdollisella tavalla.” JK

Lue seuraavaksi