Uutiset

Työkoneet

Cat® App tuo koneet puhelimeen

Caterpillar on lanseerannut älylaitteilla käytettävän sovelluksen (Cat® App), jolla voidaan seurata oman Cat-kaluston dataa vaikkapa kaivukoneen ohjaamossa tai kuormaa odotellessa kuorma-auton ratin takana. Tutut etäseurantaan kuuluvat asiat kuten sijainti, huoltotiedot, vikatilanteet, käyttötunnit ym. aukeavat nyt siis helposti työmaallakin.

Caterpillarin tiedotteen mukaan uusi sovellus on kehitetty asiakkaiden näkökulmasta tarjoamaan urakoitsijalle työväline kaluston helppoon seurantaan kentällä.

”Sovelluksen julkaisemista on edeltänyt 150 asiakkaan ja jälleenmyyjän yhdessä tekemä kehitystyö. Kaikilta kerättiin myös vinkkejä siitä, minkälaisia asioita he pitävät tärkeinä työmailla hallittavaksi”, kertoo digitaalista kehitystä Caterpillarilla johtava Fred Rio.

”Koneiden tarkat käyttötunnit ja sijainti, mahdolliset häiriöt tekniikassa ja huoltojen aikataulujen seuraaminen nousivat johtaviksi teemoiksi”, jatkaa Rio.

Uusi työkalu antaa mahdollisuuden myös tilata varaosia ja huoltoa suoraan puhelimella. Myös yhteydenotto tekniseen tukeen onnistuu sovelluksesta. Hieno ominaisuus on, että sovellus antaa käyttäjälleen myös hälytyksen esimerkiksi huoltoajankohdan lähestyessä.

Cat® App on tehty 35 eri kielellä ja saatavilla sekä iOS että Android -käyttöjärjestelmien älylaitteille. Sen voi ladata itselleen ilmaiseksi Apple iTunes tai Google Play -kaupoista. Sovellukseen kirjaudutaan omilla tunnuksilla ja näin oman kaluston tiedot lataantuvat palvelimelta sovellukseen.

Lue seuraavaksi