Uutiset

Työkoneet

Casen tehdas palkittiin

Case Construction Equipment on vastaanottanut hopeisen WCM-sertifikaatin (World Class Manufacturing) Amerikan Kansasissa sijaitsevalle pienkuormaajatehtaalleen. Vuonna 1974 perustettu, 400 ihmistä työllistävä tehdas on kooltaan 46 000 neliömetriä ja valmistuksessa on sekä pyörä- että tela-alustaiset liukuohjatut pienkuormaajat. Pääasialliset markkinat ovat Pohjois-Amerikassa, mutta linjoilla valmistetaan koneita myös vientiin.

WCM on alalla arvostettu elin, joka jakaa tunnustuksia kolmella eri tasolla: kulta, hopea ja pronssi. Palkintoja saavat valmistajat, jotka sitoutuvat muun muassa jatkuvaan prosessien kehitystyöhön, puhtaisiin valmistusmenetelmiin (tavoitteena nollapäästöt) sekä ehdottomaan nollatoleranssiin työtapaturmissa.

WCM arvioi tunnustuksia myöntäessään edellä mainittujen asioiden lisäksi varsin yksityiskohtaisesti koko tuotantoprosessia yrityksen johdosta alempiin kerroksiin. Case on panostanut pienkuormaajatehtaallaan viime aikoina runsaasti esimerkiksi työntekijöiden motivointiin ja viihtyvyyteen. Nämä ponnistukset palkittiin nyt siis merkittävällä WCM-sertifikaatilla.

Lue aiheeseen liittyen myös: Unohdettu Amerikan herkku

Lue seuraavaksi