Uutiset

Työkoneet

Case IH -maatalouskoneiden edustus NHK:lle

NHK on aloittanut 1.10. Case IH -maatalouskoneiden maahantuojana Suomessa. Sopimus kattaa kaikki tuotemerkin koneet, mutta ensimmäisessä vaiheessa valikoimaan tulevat maataloustraktorit. Uusi edustus ei vaikuta NHK:n muihin tuotemerkkeihin tai tuotevalikoimaan.

”Case IH:n edustus tukee strategiaamme olla maatilan tärkein kumppani. Traktori on yksi tilan tärkeimmistä koneista, ja laadukas ja tunnettu merkki täydentää erinomaisesti nykyistä tuotevalikoimaamme”, sanoo toimitusjohtaja Oskari Korhonen NHK:lta . ”Meillä on pitkä kokemus työskentelystä kehittyvien maatilojen kanssa, joille huolto- ja varaosapalvelumme ovat ensiarvoisen tärkeitä. Jatkossa myös Case IH -asiakkaat saavat nämä palvelut käyttöönsä.”

Case IH on yksi kansainvälisen maatalous-, rakennus- ja kuljetusalan koneiden ja laitteiden valmistaja CNH Industrialin brändeistä. CNHi on yksi maailmanlaajuisesti kolmesta suurimmasta traktorikonsernista.

”Pidämme NHK:ta erinomaisena tulevaisuuden kumppanina koneidemme myynnissä ja huollossa Suomessa. NHK panostaa vahvasti sekä teknologiaan että palveluun, jotka ovat Case IH:lle tärkeimpiä tekijöitä. Yhdessä voimme tarjota Suomen ammattiviljelijöille parhaat mahdolliset ratkaisut”, sanoo Patrick Timmermann-Hansen, Case IH:n liiketoimintajohtaja CNH Industrialilta.

”Case IH -tuotteet sopivat hyvin täydentämään jo olemassa olevia laadukkaita tuotemerkkejämme. Case IH on erityisesti teknologiaan suuntautuneiden viljelijöiden valinta. Valmistaja kehittää innovatiivisia ja kestävään tulevaisuuteen suuntautuvia uusia teknologioita, kuten uusilla energianlähteillä toimivia koneita”, sanoo puolestaan työkoneiden myyntijohtaja Ville Rantanen NHK:lta.

Myynti aloitetaan heti ja tuotteet ovat esillä ensi viikon Helsingin MaatalousKonemessuilla 13.–15.10. (to-la). NHK:n osastolla nähdään traktorit Case IH Optum 300 CVX, Puma 175 CVX ja Maxxum 150 CVX. NHK:lta toivotetaan tervetulleeksi osastolle 6n2 (Halli 6) tutustumaan tuotteisiin ja uuteen myyntiorganisaatioon.


NHK Group on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys ja maatilojen kumppani, joka edistää modernia maataloutta tilallisten arkea helpottavilla koneilla, laitteilla ja palveluilla. Konserni työllistää yli 200 henkeä ja liikevaihto vuonna 2021 oli noin 65 miljoonaa euroa. Tuotevalikoimaan kuuluvat uuden Case IH -edustuksen lisäksi muun muassa Lely-lypsyrobotit, bioenergiajärjestelmät, pihattorakentaminen sekä laaja valikoima maatalouskoneita, kuten JCB Agri -tuotteet. NHK:lla on lisäksi laaja varaosa- ja huoltoverkosto koko Suomessa.


Lue seuraavaksi