Uutiset

Työkoneet

Case CX245D SR – hyvin varusteltu

Case Construction Equipment on tuonut markkinoille uuden lyhytperäisen, noin 24-26 tonnia painavan mallin CX245D SR. Edelliseen malliin verrattuna valmistaja sanoo parantaneensa polttoainetaloutta ja hallinnan tarkkuutta sekä lisänneensä nosto- ja kaivuvoimia sekä myös kauhan murtovoimaa. Kyseessä on täydennys uuteen D-sarjaan.

Puskulevyllinen versio painaa 26 tonnia.

Vastapaino on kompakti ja puomin kiinnitys on suunniteltu siten, että tilan tarve on mahdollisimman pieni. CX245S SR onkin Casen mukaan ideaalinen kone rakennustyömaille ja kaikkeen urbaanissa ympäristössä tapahtuvaan toimintaan. Puskulevyllinen malli painaa 26 tonnia ja voimanlähteenä on 124 kilowatin tehoinen Stage IV –moottori. Päästöteknologiana on SCR/DOC. Ei partikkelisuodatinta. AdBluen kulutukseksi mainitaan 2,5-3 prosenttia polttoaineen kulutuksesta. Ureasäiliö pitää täyttää joka viidennellä tankkauskerralla.

Uuteen D-malliin on myös laitettu vakiovarusteiksi useita ennen lisävarusteina olleita ominaisuuksia. Muun muassa vastapainon yhtyeydessä sekä koneen puomin puoleisella kyljellä on nyt kamera vakiona. Lisävarusteena saa kolmen kameran, lintuperspektiivin kuvaa tarjoavan, järjestelmän. LED-valojärjestelmä on sekin lisävaruste ja tarjoaa valmistajan mukaan kolminkertaisen valotehon halogeeneihin verrattuna. LED-valoja on yhteensä kahdeksan eli kolme eteenpäin, yksi kauhanvarressa, kaksi takana ja yksi molemmilla sivuilla.

Työkiertoon on saatu lisänopeutta uuden hydraulipumppujen (2×211 l/min)  sähköisen ohjauksen ansiosta. Venttiilien kokoa hydrauliikassa on kasvatettu. Ohjaamon värinöitä on saatu vähennettyä uusilla vaimentimilla. Vakiona on nyt Bluetooth-radio, joka tarjoaa puhelimen käyttöön hands-free toiminnon. Ohjaamon näyttö on kooltaan seitsemän tuumaa ja se tarjoaa monipuolisen kattauksen koneen toimintoihin ja hallintaan.Muun muassa polttoaineen kulutuslukemat ovat nyt suoraan luettavissa näytöltä.

Kauhanvarsivaihtoehtoja on kolme; 1.9, 2.4 ja 2,95 metriä. Pisimmällä versiolla maksimi ulottuvaisuus tehdaskauhalla on 9,85 ja kaivusyvyys 6,65 metriä.

Lue seuraavaksi