Uutiset

Työkoneet

Bobcattia vuokralle

Tsekkiläinen, Prahassa pääkonttoriaan pitävä ja 420 miljoonan euron liikevaihtoa pyörittävä rakennustarvikeliike DEK aloitti vuonna 2013 myös maarakennuskoneiden vuokrauspalvelun. Yritys on siitä lähtien kasvattanut tätä liiketoimintaansa nopeasti. DEK rental service -yrityksen vuokrauspisteiden verkosto on maanlaajuinen. Se vuokraa monipuolista kalustoa noin 60 pisteen kautta.

DEK rental servicen toimipisteiden verkko on melko kattava.

Viime vuoden lopulla Bobcat-edustaja Prahassa (Bobcat CZ) voitti DEK:in asettaman tarjouskilpailun kymmenestä 1,8 tonnin minikaivukoneesta. Bobcat E19 ominaisuuksiin kuuluu muun muassa leveydeltään hydraulisesti säädettävä alavaunu, joka minimissään on alle metrin levyinen. Näin koneille pystyy ajamaan sisään rakennuksiinkin helposti.

Kaikki koneet on varustettu lämmityslaitteella, radiolla, pisimmällä mahdollisimmalla kauhanvarrella, avaimettomalla käynnistyksellä ja hydraulisella pikakiinnikkeellä ( Lehnhoff MS01).

Bobcatin tehdashan sijaitsee hieman Prahasta etelään, Dobříš-nimisellä paikkakunnalla. Kaikki kaivukoneet saivat asiakkaan punaisen värin jo tehtaan maalaamossa. Samoin tarroitus tehtiin ennen asiakkaalle toimittamista. Kun tehdas ja jälleenmyyjä sijaitsevat lähekkäin, on asiointi helppoa.

”Bobcat E19 oli meillä testeissä ennen kaupan tekoa ja se vastasi kaikkia niitä vaatimuksia, mitä me vuokrakoneillemme asetamme”, kehaisee DEK rental servicen johtaja Michal Svejcar. OP.

Lue seuraavaksi