Uutiset

Työkoneet

BobcatNinja jakaa työvideoita

Manchaster, New Hampshire USA sijaitsee Amerikan koillisosassa, lähellä Kanadan rajaa. Alueella  kesät ovat leutoja, mutta talvet ankaria. Lumitöitä riittää talvikuukausina, sen tietää myös alati lunta vastaan taisteleva, konevoimaa hyödyntävä BobcatNinja.

Iskevä taiteilijanimi tunnetaan Internetin eri palveluissa kuten Facebookissa, Youtubessa ja Twitterissä. Suosituimpia videoita vuonna BobcatNinjan Youtube-kanavalla on katsottu reilusti yli miljoona kertaa.

”Olen 25 vuotias Tom Gardocki ja ajanut erilaisia koneita neljävuotiaasta asti. Tällä hetkellä työnantajani on perheyritys nimeltään Interstate Landscape Co., Inc. Teemme jalkakäytäviä, katuja, patioita ym. infrarakentamista. Minä toimin esimiehenä ja myös kuljettajien työnjohtajana”, aloittaa Gardocki eikä viittaa sanallakaan salaisiin ninjataitoihinsa.

”Meillä on tänä talvena lunta runsaasti ja rakennushommat ovat vaihtuneet lumen linkoamiseen, auraamiseen ja kuormaukseen. Tämä työ on juuri sitä mitä haluan tehdä. Joka päivä pääsee ulos raittiiseen ilmaan ja kaikki työpäivät ovat erilaisia. On myös mukava nähdä talojen pihoja, katukivetyksiä ym. ja todeta ”Vau”, tuon minä olen tehnyt”, jatkaa Gardocki.

”Aloitin BobcatNinjan Facebook -sivun reilu vuosi sitten ja nyt sillä on seuraajia jo lähes 1000. Youtubessa olin jo jakanut videoita puolitoista vuotta sitä ennen. Eräs hyvä ystäväni oli katsonut videoita ja antoi minulle taiteilijanimen BobcatNinja. Nyt se tunnetaan jo hyvin niin Internetissä kuin täällä työmaillakin.”

Youtube-kanavansa suosituimmassa, 1,3 miljoonaa klikkiä keränneessä  videossa Tom taiteilee olutpullojen kanssa. Videon lataaminen johti lopulta jopa televisioesiintymiseen. Taitojaan mies pääsi esittelemään Discovery Channelin ohjelmaan ”Machines Of Glory”.

BobcatNinjan taitoja on nähty myös useissa konealan kilpailuissa ympäri Amerikkaa.

Videoita kanavalla on hyvin laidasta laitaan, mutta kaikki liittyvät koneisiin  ja maarakennukseen jollain tapaa. Suosituimmiksi ovat nousseet ne videoklipit, joissa teen erilaisia temppuja koneilla. Kanavalta löytyy myös time lapse-videoita työmaista, joita olen tehnyt”, päättä Gardocki.

Lue seuraavaksi