Uutiset

Työkoneet

Bobcat vahvistaa varaosatoimintojaan

Bobcat on avannut uuden varaosa- ja jakelukeskuksen Saksan Halleen. Keskus tulee palvelemaan EMEA:n markkinoita (Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka). Suurinvestointi sisältää uudet rakennukset sekä nykyaikaisen varastointitekniikan. Näin taataan varaosien ja muiden komponenttien nopeat toimitukset koko EMEA:n alueelle. Alueen Bobcat-asiakkaiden suuri määrä on lisännyt varaosien kysyntää oleellisesti. Merkillä on nykyisin noin 180 jälleenmyyjää 75 eri EMEA-maassa. Hallen uuden ja modernin varaosakeskuksen avulla Bobcat varmistaa osien nopeat toimitukset niin jälleenmyyjilleen kuin koneasiakkailleen.

Saksasta koko EMEA:n alueelle
Uusi varaosakeskus sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla lähellä Leipzigin lentokenttää. Katettua tilaa on 4,3 hehtaaria ja hyllyillä tulee olemaan yli 150 000 erilaista varaosanimikettä. Keskukseen osat tulevat Bobcatin USA:n ja Euroopan tehtailta sekä muilta valtuutetuilta toimittajilta ympäri maailman. Uusi keskus kerää ne yhteen toimitettavaksi suoraan eteenpäin tarvitsijoilleen EMEA:n alueella.

Tämänhetkisen 95 prosentin täyttöasteen myötä, uusi jakelukeskus on saavuttanut jo suunnitellun toimintatason. Keskus on vastuussa varaosien toimituksista Dubain jakelukeskukseen. Sieltä Bobcat- ja Doosan-osat jatkavat matkaansa Lähi-idän ja Itä-Afrikan jälleenmyyjille.

 

Paikaksi valikoitunut Halle sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä lentokenttää sekä keskellä Keski-Euroopan moottoritieverkostoa ollen näin strategisesti merkittävä osa Bobcatin Saksan markkinointia.
”Uusi jakelukeskus mahdollistaa nopeammat toimitukset sekä tarjoaa entistä joustavampaa toimintaa. Olemme luottavaisia, että 130 uuden työpaikan myötä pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun. Suuri investointi myös takaa sitoutumisemme EMEA-alueen palvelemiseen”, sanoo Doosan Bobcat EMEA:n jälkimarkkinointijohtaja Paolo Florindo.

Asiakkaat vakuuttuneita

Jälleenmyyjät ja asiakkaat ovat olleet jo vaikuttuneita uuden jakelukeskuksen tehokkuudesta.

”Olemme olleet Bobcat-jälleenmyyjänä jo yli kymmenen vuotta ja pitäneet suuren määrän varaosia aina hyllyssämme. Joskus kuitenkin käy niin, että usea asiakas varaa koneelleen huollon tai korjauksen samana päivänä. Nyt voimme tilata Hallesta osia pikatoimituksena. Osat saamme aamuksi paikalle”, sanoo Pohjois-Saksassa toimivan Bobcat-jälleenmyyjän, Marep GmbH:n toimitusjohtaja Johannes Vlach.

”Kiitos kuuluu Bobcatin jälkimarkkinoinnin kovalle työnteolle. Olemme kasvaneet yrityksenä ja ennen kaikkea olemme pystyneet luomaan luotettavan ja vakaan toimintamallin. Olemme myös pystyneet vastaamaan asiakkaiden alati kasvaviin tarpeisiin parantamalla toimitusnopeutta. Nyt pystymme toimittamaan osat jo 24 tunnin sisällä”, sanoo puolestaan Pohjois-Italian Bobcat-jälleenmyyjää, DMO:ta, edustava Alessandra Silvagni.

”Uusi jakelukeskuksemme on yksi askel kohti parantunutta asiakaspalveluamme. Alkuperäisvaraosien laaja ja nopea saatavuus vähentävät koneiden seisonta-aikoja sekä takaavat asiakastyytyväisyyden. Pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaspalveluamme, koska asiakastyytyväisyys on ensisijainen tavoitteemme. Laadukkaat tuotteet ja tyytyväiset asiakkaat ovat menestyksemme lähteitä”, kiteyttää lopuksi Paolo Florindo.

 

Katso tästä uuden varaosa- ja jakelukeskuksen esittelyvideo: 

 

Lue seuraavaksi