Uutiset

Työkoneet

BKT:ltä jättimäinen 57 tuuman rengas

BKT:n tuotekehitys on ahkeroinut pandemiakriisin aikanakin. Nyt intialainen rengasvalmistaja esittelee suurimman koskaan valmistetun BKT-renkaan. Mallimerkinnältään Earthmax SR 468 on kooltaan 40.00 R57. Rengas on tarkoitettu käytettäväksi kiviautoissa. Renkaan prototyyppikappaleet ovat valmiina ja seuraavana on vuorossa kuukausia kestävä testausjakso.

Earthmax SR 468 -renkaan syntyhistoria on hieman poikkeava. Uuden renkaan valmistukseen tarkoitettu laitteisto saapui Intian Bhuj:n tehtaalle juuri ennen pandemiasulun alkua. Kriisi kuritti yhtä lailla Aasian mantereen maita ja laiteasennukset keskeytyivät pitkäksi aikaa. Viimein päästiin asennuksiin ja jättimäisen, 57 tuuman renkaan valmistukseen tarvittavat laitteet saatiin paikalleen ja toimintakuntoon. Uuden tuotteen lanseerauksen ohella valmistaja haluaa viestittää markkinoille, että renkaiden kehitys ja valmistus eivät ole pysähtyneet pandemiakriisin johdosta. Nytkin tuloksena syntyi kaikkien aikojen suurin BKT-rengas.

Seuraavaksi uutuusrengas lähtee ensi kevääseen asti kestävään rankkaan testaukseen, jotta pystytään takaamaan renkaan korkea laatu sekä luotettavuus. Uusi 57-tuumainen jättiläinen, Earthmax SR 468 julkaistaan virallisesti vasta sitten, kun kaikki nämä seikat ovat kohdallaan. Earthmax SR 468 täydentää BKT:n radiaalisten off-road-renkaiden tarjontaa. Huomiota on kiinnitetty renkaan rikkoontumiseen vahvistamalla rakenteita. Pintakuvio sekä kumiseos ovat uusia. Näin vältetään renkaan ylikuumentuminen. Renkaan suuri urasyvyys (E-4) takaa hyvän pidon haastavissakin olosuhteissa.Lue seuraavaksi