Uutiset

Työkoneet

Bauma 2019: Rubble Master hybridi

Porilainen Hansa Machines tunnetaan ennen kaikkea lukuisista laadukkaista purkupuolen koneista ja työlaitteistaan. Yrityksestä kerrotaan, että päämiehillä tulee olemaan messuilla paljon uutta ja mielenkiintoista nähtävää.

Darda tuo messuille näytille laaja-alaisesti lähes kaikki valmistamansa tuotteet. Japanilainen Mikasa aikoo esitellä innovatiivisen tuoteuutuuden, joka pidetään visusti salassa medialta ennen messuja. Sherpan tärkeimmät uutiset ovat suosituimpien mallien, kauhan ja hydraulisten lannankäsittelypiikkien laadun kehitys. Hinnat pysyvät samana, mutta asiakas saa rahoilleen vastineeksi entistäkin parempaa ja kestävämpää laatua”, kerrotaan Hansa-Machinesilta.

Rubble Master esittelee meneillä olevaa projektiaan nimeltä ”RM GO! NEXT”. Tämä pitää sisällään hybridimurskan ja mobiilisovelluksen. Mobiilisovellus ja uusi hybridimurska käyvät vuoropuhelua käyttäjän kanssa sekä valoilla että sovelluksen ilmoituksilla. Yksi messujen ensiesittelyistä onkin RM 120GO! -hybridimurskan lanseeraus.

”Uuden 120GO!-hybridimurskan innovatiiviset ominaisuudet liittyvät vahvasti RM GO! NEXT -projektin mobiilisovellukseen, hybriditeknologiaan ja käyttäjälähtöisyyteen”, jatketaan Hansa-Machinesilta.

Diggalla tulee olemaan esillä muun muassa uusi 4-in-1 -kauha, trukkipiikit sekä uutta ketjukaivuriteknologiaa.
Leotech esittelee uutta Motofog-pölynsidontalaitesarjaa, jonka toimintaperiaate perustuu hienojakoiseen, sumusuihkulla toteutettuun teknologiaan. Motofog-laitteet ovat aivan ensimmäisiä kyseisen teknologian edustajia, ja ne ovatkin herättäneet Hansa-Machinesin mukaan paljon mielenkiintoa ympäri maailmaa.

Motofog MF 40.

Lue seuraavaksi