Uutiset

Työkoneet

Bauma 2019: Lokotrack LT200HP -kartiomurskainlaitos uusiutui

Metso esittelee Baumassa uudistetun mallin suositusta Lokotrack LT200HP -kartiomurskauslaitoksesta, joka tarjoaa urakointiin lisää tehokkuutta ja taloudellisuutta. Laitos sopii valmistajan mukaan hyvin väli- ja hienomurskaukseen, kuten rautatiesepelin sekä asfaltti- ja betonilajikkeiden valmistukseen.

Suoravedon ansiosta uudistettu LT200HP-laitos kuluttaa Metson tiedotteen mukaan15 prosenttia vähemmän polttoainetta kuin vastaava, hydraulitoiminen laitos. Lisäksi laite täyttää eurooppalaisen Stage V -päästönormit.

”Polttoainetalous ja tehokkuus pysyvät jatkuvasti tärkeimpinä asioina murskausurakoitsijoiden toivelistalla. Myös alhaiset päästöt ovat vuosi vuodelta olennaisempia tekijöitä urakoinnissa,” arvioi Lokotrack-liiketoimintaa Metsossa vetävä Kimmo Anttila.

Tehokkuuden ohessa LT200HP-laitokseen on toteutettu lukuisia huoltoa ja turvallisuutta parantavia yksityiskohtia, kuten uudet huoltotasot, jotka nopeuttavat päivittäistä huoltoa.

LT200HP-malliin on saatavilla myös langaton Metso Icr -kauko-ohjausjärjestelmä, jonka avulla keskeisiä murskaustoimintoja voidaan säätää kaivukoneen tai pyöräkuormaajan hytistä. Näin kokonaista Lokotrack-laitosta, jossa on mukana myös esimurskauslaitos ja mobiiliseuloja, voidaan ohjata Icr-järjestelmällä.

”Lokotrack LT200HP on myös kompakti siirtää työmaalta toiselle. Se yhdistettynä luokassaan markkinoiden tehokkaimpaan HP200-kartiomurskaimen tekee uudistetusta laitoksesta varteenotettavan vaihtoehdon murskausurakointiin,” tuotepäällikkö Jouni Hulttinen arvioi.

Lue seuraavaksi