Uutiset

Työkoneet

Bauma 2019: Hydrolinen LEO maailmalla

Ensimmäistä kertaa Baumassa omalla osastollaan mukana ollut Hydroline Oy esitteli messukansalle uutta hydrauliikkasylinterien analysointi- ja tiedonkeruujärjestelmää, joka tottelee nimeä LEO (Lifecycle Efficiency Online).

Hydrolinen avainasiakaspäällikkö Tommi Kärkkäinen takanaan (oik.) Hydrolinen uuteen LEO-analysointijärjestelmään liittyvä graafinen näyttö.

LEO on ennakoiva kunnonvalvontajärjestelmä, jossa yhdistyvät hardware ja software (rauta ja bitit). Järjestelmän avulla sylintereihin voidaan tehdä huoltotoimenpiteitä ennakoivasti. Se kerää myös tietoa koko ajan ja datasta voidaan nähdä esimerkiksi väärinkäytökset ja tutkia kulumista. Samalla LEO laskee sylinterin jäljellä olevaa käyttöikää kerätyn tiedon perusteella. Hydrolinen mukaan LEO säästää asiakkaiden rahaa ja aikaa.

Siilinjärveläinen Hydroline laajentaa tuotantoaan Suomessa ja Puolassa vastaamaan hydrauliikkasylintereiden kasvaneeseen kysyntään. Yritys vahvistaa näin asemaansa markkinoilla ja rakentaa tänä vuonna uuden sylinteritehtaan Stargard Szczecińskiin, West Pomerian Special Economic Zone -teollisuuspuistoon, Pohjois-Puolaan. Kyseessä on noin kuuden miljoonan euron investointi, jonka odotetaan kasvattavan merkittävästi liikevaihtoa ja henkilöstön määrää Puolassa. Investointeja on tehty myös Suomessa. Tämän vuoden alussa Hydroline otti myös käyttöön automatisoidun tuotantolinjan Siilinjärven Vuorelan sylinteritehtaalla, jota on laajennettu 2 000 neliömetrillä.

 

 

LUE MYÖS: Hydroline kehitti hydraulisylintereiden ennakoivan kunnonvalvontaratkaisun

 

 

Lue seuraavaksi