Uutiset

Työkoneet

Bauma 2019: Bronto Skyliftiltä helppokäyttöinen nostolavalaite

Bronto Skylift esitteli Bauma-messuilla viime vuonna julkaistua S35EM-nostolavalaitetta.

EM tulee sanoista ”End Mount”, joka käytännössä tarkoittaa kääntökehän sijaintia. EM-mallissa se on lavan perällä takaapäin katsottuna eli heti kuorma-auton ohjaamon takana, kun muissa Bronton kokoonpanoissa se on ajoneuvon takapäässä. S35EM on nopea ottaa käyttöön, kun koriin pääsee helposti kiipeämään sen ollessa kuljetusasennossa. Näin myös työn aloitus nopeutuu kohteessa. Kori ”putoaa” tarvittaessa maahan asti, jolloin kyytiin kiipeäminen ja lastaaminen käyvät kätevästi.

S35EM nostaa 35 metriin asti. 

Ominaisuus on Bronto Skyliftin mukaan ainut kokoluokassaan. Korikuorma on kapeaa koria käytettäessä 500 kilogrammaa. Normaalikorilla se on 50 kilogrammaa pienempi. S35EM yltää 35 metrin korkeuteen ja ulottuma on 29 metriä. Etumaiset tukijalat on asennettu ”vinoon”. Se tarkoittaa sitä, että jalat työntyvät samalla auton keskilinjasta ulospäin sekä eteenpäin. Tämä mahdollistaa monipuolisemman ja tukevamman petauksen.

Valmistajan mukaan S35EM soveltuu hyvin vuokrauskäyttöön juuri nopean käyttöönoton johdosta. Konevuokraamoiden ohella muita potentiaalisia asiakkaita ovat sähkölaitokset sekä kaupunkien ja kuntien tekniset osastot. S35EM on omimmillaan moninaisissa taajamien korkeuksissa tehtävissä pikkutöissä. Ensimmäinen Bronto Skylift S35EM on jo toimitettu käyttöön Nostolava-auto Jalo & Jalo Oy:lle.

Laite on saanut jo maailmanlaajuista tunnustustakin, kun se palkittiin Dubain IAPA-konferenssissa maaliskuussa. IAPA on vuotuinen ja siis maailmanlaajuinen tapahtuma, joka tuo esille eri teollisuuden alojen uusimpia saavutuksia.

 

Bronto Skylift S35EM.

 

 

LUE MYÖS: Jalo&Jalolle kymmenen uutta Bronto Skyliftiä

 

 

Lue seuraavaksi