Uutiset

Työkoneet

Bauma 2016: Metsolta elinkaaripalvelut

Metso tuo markkinoille uudet elinkaaripalveluita käsittävät ratkaisut, jotka on suunniteltu erityisesti kiviainesteollisuuden tarpeisiin. Uudet palvelut esitellään ensimmäistä kertaa julkisesti Baumassa. Elinkaaripalvelut yhdessä Metson laitteiden sekä vara- ja kulutusosien kanssa varmistavat tehokkaimman tuotannon kiviainesten tuotannossa. Tavoitteena mahdollisimman tehokas kustannusrakenne asiakkaille.

”Uudet elinkaaripalvelut kiviainesteollisuudelle on rakennettu niin, että asiakkaiden on helppoa valita niistä juuri heidän liiketoimintaansa parhaiten sopiva ratkaisu. Palvelupaketteihin liittyy uusia tapoja hankkia, huoltaa ja ylläpitää murskauslaitteita,” kommentoi Metson Elinkaaripalveluista vastaava johtaja Giuseppe Campanelli.

”Olemme tarjonnee elinkaaripalveluja jo muutamilla markkina-alueilla. Uudet palvelukokonaisuudet on suunniteltu niin, että niistä voidaan valita tarkasti asiakkaan tarpeisiin sopiva osuus. Kaivosteollisuus on jo ottanut vastaavat palvelut hyvin vastaan ja uskomme, että kysyntää löytyy myös kiviainespuolella. Metson elinkaaripalvelut auttavat asiakkaita virtaviivaistamaan toimintaansa ja vähentämään kokonaiskuluja,” Giuseppe Campanelli lisää.

Tuotelanseerauksia ja asiantuntijaluentoja

Metso esittelee ulkoalueen messuosastollaan FN1016/3 uudistetun, liikuteltavan iskupalkkilaitoksen, Lokotrack LT1213S:n, suositun Lokotrack LT96 -leukamurskainlaitoksen ja helppohuoltoisen Premier ES303 -kolmitasoseulan sekä uusia kiinteitä laitosratkaisuja, lavavuorauksia ja luotettavia pumppuja.

Näyttelyvieraille on tarjolla päivittäin myös Aggregates Academy -asiantuntijaesityksiä. ”Bauma tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden esitellä Metson murskaus- ja seulontaratkaisuja tilanteessa, jossa asiakkaamme toimivat kovien muutospaineiden keskellä. Olemme valmiina vastaamaan haasteisiin ja auttamaan asiakkaita alentamaan tuotantokustannuksiaan,” sanoo Joachim Höft, Metso Germany GmbH:n myyntijohtaja.

Lisätietoja tapahtumasta: http://www.metso.com/bauma. JK

Lue seuraavaksi