Uutiset

Työkoneet

Avesco muuttaa uusiin tiloihin Pirkkalassa

Caterpillar -laitteiden Suomen edustaja Avesco Oy muuttaa Lempäälästä Pirkkalaan. Avesco Oy:n uusi osoite 15.12. alkaen on Jasperintie 290 Pirkkala. Pirkkalan toimipisteestä myydään uusien Cat-koneiden lisäksi käytettyjä maarakennuskoneita, tarjotaan konevuokrauspalveluja sekä huolto-, varaosa- ja korjaamopalvelut.

Uudet toimitilat vastaavat paremmin asiakkaiden ja Avescon tarpeita etenkin korjaamohallin osalta. Uuden toimipaikan suuremmat korjaamotilat mahdollistavat nopeammat uusien laitteiden varustelun läpimenoajat sekä huolto- ja korjaamokapasiteetin kasvattamisen. Uusi toimipiste sijaitsee myös Pirkkalassa alueella, jossa asiakkaat liikkuvat luonnollisesti usein.

Muuton ohella huollon organisaatiota on uudistettu toimenkuvien osalta ja se on samalla vahvistunut täysin uudella tehtävällä, kun Heini Vihtakari on aloittanut kenttähuollon työnsuunnittelijana. Heinin vastuulla on erityisesti asiakaspalvelun jatkuva kehittäminen. Heini on aiemmin toiminut korjaamopäällikön ja korjaamon työnjohdon tehtävissä konealalla.

Avesco Pirkkalan käytössä on myös neljä erikoisvarusteltua huoltoautoa, jotka palvelevat Cat-asiakkaita laajasti Tampereen ja Jyväskylän alueilla. Cat-huoltoauto tuo tarpeen tullen korjaamon suoraan työmaalle, jolloin asiakkaalta säästyy aikaa ja tulevat mahdolliset vikaantumiset sekä tuotannon keskeytykset pystytään samalla ehkäisemään ennalta.

Pirkkalan toimipiste työllistää yhteensä 26 henkilöä. Lisäksi Avesco hakee vielä kahta uutta mekaanikkoa varustelun ja huollon tehtäviin Pirkkalaan. Organisaatiouudistuksen ja rekrytointien taustalla on Avescon vahva sitoutuminen ja panostus asiakaspalvelun jatkuvaan kehittämiseen ja aitoon kumppanuuteen Caterpillar -tuotemerkin parissa.

”Uusien toimitilojen ansiosta pystymme nyt paremmin varustelemaan paikallisesti alueen asiakkaille menevät koneet. Jatkossa kaikki Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen menevät koneet tullaan varustelemaan täällä Pirkkalassa. Samalla pystymme lisäämään korjaamon kapasiteettia ja nopeuttamaan läpimenoaikoja”, sanoo Avescon jälkimarkkinoinnin johtaja Kimmo Ahonen.
Lue seuraavaksi