Uutiset

Työkoneet

Avesco Caterpillar muuttaa Oulussa uusiin tiloihin

Caterpillar -laitteiden Suomen edustaja Avesco Oy muuttaa Oulussa uusiin ja isompiin tiloihin 1.12. alkaen. Avesco Oy:n uusi osoite on Messipojantie 20, Oulun Toppilan kaupunginosassa.

Uudet toimitilat vastaavat paremmin asiakkaiden ja Avescon tarpeita sekä korjaamon että toimistotilojen osalta. Esimerkiksi uuden toimipaikan suuremmat korjaamotilat mahdollistavat nopeammat varustelun läpimenoajat sekä huolto- ja korjaamokapasiteetin kasvattamisen.

Oulun toimipisteestä myydään uusien Cat-koneiden lisäksi käytettyjä maarakennuskoneita ja tarjotaan konevuokrauspalveluja sekä luonnollisesti huolto-, varaosa ja korjaamopalvelut. Lisäksi käytössä ovat liikkuvat piirihuoltoautot, jotka palvelevat koko Pohjois-Suomen alueella. Cat-huoltoauto tuo tarpeen tullen korjaamon suoraan työmaalle, jolloin asiakkaalta säästyy aikaa ja tulevat mahdolliset vikaantumiset sekä tuotannon keskeytykset pystytään samalla ehkäisemään ennalta. Piirihuoltoalueena Oulun korjaamolta käsin hoidetaan koko Pohjois-Suomi Oulusta ylöspäin.

Avescon Oulun toimipisteessä toimii tällä hetkellä kahdeksan korjaamoasentajaa, neljä piirihuoltajaa ja kaksi konemyyjää. Muuton yhteydessä huollon henkilökunta vahvistuu kahdella uudella korjaamoasentajalla sekä yhdellä uudella työnjohtajalla. Jatkossa Oulun toimipiste työllistää yhteensä 27 henkilöä.

”Meille on tärkeää, että saamme nyt Oulussa nykyaikaiset ja laadukkaat tilat henkilöstöllemme työskennellä, ja jotka mahdollistavat entistäkin paremman palvelun sekä nopeammat varustelun ja huoltojen läpimenoajat. Panostamme täysillä aitoon kumppanuuteen ja asiakastyytyväisyyteen, johon koko Avesco Caterpillarin toiminta perustuu”, sanoo Avesco Oulun huoltopäällikkö Otto Raitio.

”Siirtyminen uusiin ja nykyaikaisiin tiloihin täällä Oulussa kertoo, että haluamme olla kattavasti ja vahvasti mukana kehittämässä Pohjois-Suomen Caterpillar -liiketoimintaa”, Avesco Oy:n jälkimarkkinoinnin johtaja Kimmo Ahonen lisää.

Lue seuraavaksi