Uutiset

Työkoneet

Attack HW 1130-K26 – tehokas pienkuormain

Vantaalaisen Ergorej Oy:n maahantuoma ja markkinoima 1,5-tonninen Attack HW 1130-K26 -pienkuormain on kiinalaisen JingJiang Huawei Forklift CO, Ltd:n valmistama pyöräkuormain, joka on koottu tunnetuista ensiluokkaisista komponenteista. Monipuolisten lisälaitteiden ansiosta kuormain soveltuu sekä ammatti- että vapaa-ajan käyttötarkoituksiin.

Attack HW 1130-K26 -pienkuormain on kohtuuhintainen hankkia, koska Ergorej Oy toimittaa sen tehtaalta suoraan asiakkaalle ilman välikäsiä. Myös koneen ylläpitokustannukset ovat edulliset. Suurin osa lisälaitteista saadaan suoraan tehtaalta ja loput asennetaan Suomessa Ergorej Oy:n toimesta, samoin kuin kuormaimen huolto- ja varaosapalvelut hoituvat Vantaalta käsin.

Kaikkien Attack-pienkuormaimien sekä umpinaiset että avonaiset turvakaarelliset ohjaamot täyttävät ROPS/FOPS -turvastandardit.

Attack HW 1130-K26 -pienkuormaimen ohjaamosta on hyvä näkyväisyys koneen ympärille ja kaikki hallintalaitteet ovat selkeät sekä ergonomisesti sijoitetut.

Attack-pienkuormaimen voimanlähteenä on Kubotan kolmesylinterinen, 1,12-litrainen, nestejäähdytteinen, D1105-E2B -moottori, jonka teho on 19,4 kW (26 hv) ja maksimivääntömomentti 71,4 Nm kierrosluvulla 1600 r/min.

Attack HW 1130-K26 -kuormaimen puomisto on vankkarakenteinen. Kauhankiinnitys on hydraulinen ja yksi lisähydrauliikka puomille tulee tehtaalta suoraan.

Attack-pienkuormaimen huoltokohteet ovat käsillä heti konepeiton alla.

Attack-pienkuormaimen kääntönivel on pituussuunnassa oskilloiva ja kääntökulmat ovat 45 astetta. Kääntöympyrän ulkosäde on 2125 mm ja sisäsäde 1110 mm.

Attack HW 1130-K26 -pienkuormain soveltuu sekä ammatti- että vapaa-ajan käyttöön – esimerkiksi klapikuorma siirtyy mukavasti tienvarresta kotiin.

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi