Uutiset

Työkoneet

Artve Trading Oy – maan tiivistämiseen uutta innovaatiota

Valmistajan mukaan myös laitteessa mahdollisesti esiintyvät viat ja häiriöt voidaan havaita ennen kuin tapahtuu särkymisiä.
Laitteen näyttöpanelissa on LED –valojen rivistö, joka kertoo käyttäjälleen välittömästi, mikäli akkujännite, moottoriöljyn paine tai moottorin lämpötila poikkeavat optimista. Valorivistä voi havaita myös mikäli taajuus tai moottorin nopeus ovat toleranssien ulkopuolella.
Huoltotarpeesta kertoo niin ikään yksi LED –valo ja järjestelmästä saadaan myös näkyviin seuraavaan huoltoon  jäljellä oleva aika. Virta-avain jää järjestelmän myötä myös historiaan. Induktiivisen ”starttisirun” avulla käynnistys tapahtuu painonapista.  Valmistajan mukaan kehitystyössä mukana olleet insinöörit asettivat järjestelmän tavoitteeksi paitsi teknisen valvonnan myös helppokäyttöisyyden. COMAPATROL MSM –tiiveysmittari  löytyy tiivistäjämalleista CR 6, CR 7 ja CR 8.
” Compatrol -tiiveysmittarin avulla voidaan olla varmoja, että tiivistystyö on tehty tasaisesti, eikä heikkoja kohtia jää. Tiiveysmittarin avulla vältetään myös turhaa työtä, kun voidaan olla varmoja työnlaadusta. Tämä saa aikaan  myös kustannussäästöjä työajassa. Näin vältytään myös huonosta tiivistyksestä johtuvista kalliista korjauksista“, todetaan Artvelta.

Uusi malli

Kahteen suuntaan ajettavien  maantiivistäjien uusinta uutta on päivitetty versio mallista CR5, joka soveltuu Weberin tiedotteen mukaan lähes kaikille tiivistettäville materiaaleille. Standardiversio painaa nyt 281 kiloa ja on varustettu Hatzin dieselillä. Sähköstartilla varustettu malli painaa 298 kiloa ja on merkinnältään CR 5 E.  Edelleen tiivistäjän saa myös Hondan bensiinimoottorilla, jolloin mallimerkintä on CR 5 Hd ja työpaino 273 kiloa. Lisälevyillä standardi 550 millimetrin työleveys kasvaa 700:aan millimetriin. Kaikki mallit kehittävät 42 kilonewtonin keskipakovoiman. Voima on kasvanut pari kilonewtonia vanhaan malliin verrattuna.

Internet-osoitteet:

www.artve.fiwww.webermt.de

Lue seuraavaksi