Uutiset

Työkoneet

Arctic Cat -moottorikelkkamallisto kaudelle 2018

Arctic Catin vuoden 2018 moottorikelkkamallistoon kuuluvat seuraavat uutuudet: syvän lumen Mountain-sarjan kelkat, uusi ZR200 lasten kelkka, 8000-sarjan kelkkojen täysin uusi Arctic Cat C-TEC2 800 -moottori.

Uudistuneet Mountain-sarjan kelkat

Syvän lumen Mountain-kelkat uudistuvat kaudelle 2018. Uuden rungon, kevyemmän jäähdyttimen, uudelleen muotoiltujen katemuovien ja kapeampien astinlautojen ansiosta 2018-mallit ovat jopa 6 kg kevyempiä verrattuna viime vuotisiin. Muutosten myötä myös kuljettajalla on enemmän liikkumatilaa.

Uusi ZR200 lasten kelkka

ZR120 lasten kelkka saa rinnalleen uuden 192 kuutioisen mallin. ZR200-mallissa on 4-tahtinen, 9 hevosvoimainen, ilmajäähdytteinen moottori. LED-takavalo lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta. Vakiovarusteisiin kuuluvat myös kädenlämmittimet sekä etupuskuri.

Uusi Arctic Cat C-TEC2 800 -moottori

8000-sarjan kelkat saavat täysin uuden Arctic Cat C-TEC2-moottorin, joka tarjoaa nyt entistä paremman ajettavuuden. Uudessa 794cc moottorissa on enemmän tehoa, pienemmät päästöt ja pienempi öljynkulutus verrattuna aikaisempaan Suzukin 800 cc -moottoriin.

Sähköinen öljypumppu mukautuu kaikkiin tilanteisiin ja olosuhteisiin ruiskuttaen öljyä imukurkuille ja polttoaineen sekaan vain tarvittavan määrän. Kevyet 2-vaiheiset ruiskusuuttimet syöttävät polttoaineen ja öljyn seoksen oikealla hetkellä oikeaan paikkaan. Optimoitu öljyruiskutus vähentää öljyn kulutusta jopa 30 %.

Arctic Cat  

Sumeko Oy  

SGN Group