Uutiset

Autot

AR-Omarahoitus sekä ostopalvelut auto- ja konekaupan asiantuntijalta

Elisa Peurala-Rasku ja Jussi Rasku toimivat kansainvälisessä ympäristössä auto-, kone- ja venekaupan parissa. Auto-Raskun kautta asiakas saa kattavat kokonaispalvelut rahoituksesta toimituksiin ja kaikki tarvittavat paperityöt hoituvat vankalla kokemuksella.

Jussi Rasku on pitkän linjan autoalan ammattilainen, joka on toiminut koko aikuisikänsä ajoneuvo- ja konekaupan parissa. Auto-Rasku oy perustettiin vuonna 2002 ja yksityisomisteinen yritys on löytänyt vahvan aseman monipuolisissa kansainvälisissä kone- ja autokaupan tehtävissä. Alan rahoituspalvelut ovat kuuluneet merkittävänä osana toimintaan jo vuodesta 1995 lähtien ja yrityksen tarjoama AR-Omarahoitus tarjoaakin toimivan ratkaisun hankintoihin myös silloin, kun perinteinen rahoitus ei välttämättä onnistu. 

Auto-Rasku oy tuo vuosittain maahan merkittävän määrän ajoneuvoja, koneita sekä veneitä hyvin laajojen kokonaispalvelujen kautta. ”Kattavasta valikoimastamme löytyy runsas kattaus vaihtoautoja, mutta erityisesti konepuolella pystymme vastaamaan hyvinkin yksilöllisiin tilaustoimintoihin verkostojemme kautta. Pitkäaikaisen tuontitoimintamme kautta meille on muodostunut suuri määrä luotettavia kumppanuussuhteita, joiden ansiosta vaativatkin tilaukset saadaan suoritettua nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tälläkin hetkellä olemme toimittamassa Suomeen esimerkiksi poravaunua ja erikoislavettia, joita ei Suomesta järkevään hintaan ollut saatavilla”, kertoo Rasku. ”Kokemuksemme kautta koko prosessi on asiakkaalle hyvin vaivaton ja hoidamme kaiken paperityön niin ostomaassa kuin Suomessa ja asiakkaan ei tarvitse kuluttaa kallista aikaansa byrokratian parissa”, Rasku korostaa.

AR-Omarahoitus turvallinen valinta
Ikänsä yrittäjänä toiminut Jussi Rasku ymmärtää hyvin liiketoimintojen realiteetit ja tietää miten hankalaa rahoituksen saanti voi erityisesti yrityksen kasvuvaiheessa olla. ”AR-Omarahoitus tarjoaa ratkaisun myös silloin, kun esimerkiksi maksuhäiriömerkintä vaikeuttaa tilannetta. ”Pienen yrityksen vahvuutena on vähäinen byrokratian määrä ja oman ihmistuntemukseni kautta päätös mahdollisesta rahoitusratkaisusta onnistuu jopa puhelinkeskustelun perusteella. Edellytyksenä on järkevä liiketoiminta sekä vähintään 20 prosentin käsiraha. Rahoituksen määrä on 15 000 – 150 000 euron välillä ja maksuaikataulut sovitaan aina yksilöllisesti asiakaskohtaisesti. AR-Omarahoitus on saatavana kaikkiin niin yksityisten kuin yritysten välisiin kauppoihin Suomeen rekisteröitäviin ajoneuvoihin ja sen voi saada myös uusi yritys ilman tilinpäätöstietoja”, lisää Rasku.

Ralli- ja rata-autot sekä veneet täydentävät valikoimaa
Kone- ja autokauppa muodostavat luonnollisesti suuren osan Auto-Raskun liiketoiminnasta, mutta myös venekauppa on kasvanut mukavasti. Lisäksi Jussin nimi on monelle tuttu pitkän ja menestyksekkään autourheilu-uran ansiosta ja onkin luonnollista, että myös huippuluokan rata- ja ralliautojen hankinta onnistuu Auto-Raskun kontaktien kautta. ”Kilpa-autopuoli vaatii asiantuntemusta ja 35 vuoden kokemuksen ansiosta pystyn auttamaan asiakkaita järkevien ratkaisujen tekemisessä. Rahoituspalvelumme ovat tietenkin käytettävissä myös tällä sektorilla”, Rasku muistuttaa.

Perheyrityksen vahvuudet
Auto-Raskun menestys perustuu vankan asiantuntemuksen ja luotettavien verkostojen lisäksi pienen perheyhtiön nopeuteen sekä asiakaspalvelun laadukkuuteen. Yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa on voimakkaasti mukana Jussin vaimo Elisa Peurala-Rasku, joka vastaa esimerkiksi yrityksen kehitysprojekteista Espanjassa ja Saksassa. ”Vuosien kokemusten kautta olemme rakentaneet Auto-Raskusta yrityksen, joka palvelee suomalaista auto- tai konealan asiakasta yksilöllisesti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Ymmärrämme myös yrityselämään kuuluvat vastoinkäymiset ja kunhan asiakkaan asenne sekä suunnitelmallisuus ovat kunnossa, eivät vanhat vaikeudet saa estää mahdollisia tulevaisuuden menestystarinoita. Rehellinen ja yritteliäs henkilö on mielestämme aina ansainnut uuden mahdollisuuden”, päättää Rasku.

Lue seuraavaksi